.

SAHABAT FOTO IKLAN:
.

.

Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum
Teks Iklan: KENAPA SAYA SERTAI REDTAGGY?
1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

PENDEK KATA, SETIAP BAYARAN ANDA HARI INI, AKAN DAPAT 10 HARI LAGI HARI BEKERJA. HANYA RM100 SEKALI SEHARI SAHAJA DIBENARKAN

RM100 YANG ANDA BAYAR ADALAH SEBENARNYA PEMBELIAN EBOOK. INI BUKAN SYARIKAT PELABURAN BAYAR RM100 SEMATA-MATA DAN TUNGGU DUIT MASUK.
RM140 PULA ADALAH REFUND DARI SYARIKAT REDTAGGY.


Soal Jawab
Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

\"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital.\"

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
Digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari secara online

Sudah ada maybank?
Sila buat account maybank2u untuk memudahkan transfer online KLIK >>> Maybank2u <<< Tiada cas tersembunyi?
Sebenarnya tiada. Tapi kalau transfer bank lain ke bank lain, bank itu akan cas RM2. So tolak RM2 setiap kali dapat income. Kalau anda transfer macam biasa pun kena cas juga kan?

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Kalau nak dapat MAXIMUM passive income bagaimana?
Anda hanya perlu bayar setiap hari RM100, itu sahaja. Pembayaran Sabtu Ahad akan dibawa ke Isnin Selasa. Jadi anda akan dapat RM800/bulan

Kalau bayar setiap hari, kene sms RedTaggy setiap hari la ye?
Yes, SMS itu adalah 1 kewajipan dalam RedTaggy. Nanti anda dapat RM140, anda pula akan di SMS tiap hari oleh admin untuk pengesahan bank in kepada anda

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010

Adakah bila ada orang daftar bawah anda, saya akan dapat?
Tidak sama sekali, ini bukan MLM. Hanya pendaftaran atas no ref sahaja akan dapat RM18

Bro, nak buat lebih dari 1 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy. Hanya dibenarkan jika ada hubungan keluarga sahaja

Syarat nak daftar lebih 1 akaun untuk 1 keluarga?
Akaun bank, No HP, email dibenarkan sama. Jika boleh, no hp hendaklah lain supaya tidak menyusahkan diri sendiri

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan. (2 Hari Bulan). Jika mereka dapat RM140 setiap hari, anda akan dapat RM18 setiap hari

Disahkan bank negara tak?
Tak perlu sebab RedTaggy bukannya badan kewangan. RedTaggy tidak memegang deposit ahli seperti investment. RM100 adalah pembelian ebook. Kemudian RM140 diberikan semula. Kalau investment, bayar RM100, kemudian tunggu duit masuk RM40 setiap hari tanpa beli ebook semula. Tapi RedTaggy tidak.

Ade dapat website percuma tak?
Tiada, jika anda ingin daftar kan rakan anda di bawah anda, hanya berikan link borang dan isi no ref anda.

Kalau isnin saya buat 1 acc, esok sy daftar lagi atas nama sendiri. Boleh tak?
Tidak boleh, RedTaggy mementingkan keuntungan bersama. Ini bukannya skim cepat kaya. Jadi pendaftaran atas diri sendiri tidak dibenarkan sama sekali

Kenapa takda autoresponder / website sendiri dari redtaggy
Kerana nanti kita kena confermkan payment. Paling penting di sini adalah sms dan bayaran

Kenapa tak boleh 2 orang lain takda hubungan family untuk 1 bank sama?
Sebab nanti kita perlu pengesahan akaun bank sehari sebelum bank in duit kepada anda, takut berlaku kekeliruan antara nama bank dan nama anda

Saya sudah join, tapi tidak dapat login
Anda hanya dapat login setelah pembayaran dan SMS username, password, dan ref no dari admin.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.39.106

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Rex Travolta
Email: rextragichero@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.tunaisegera.com/?r=rextragichero
Tajuk Iklan: Nak Duit? Jom Join TunaiSegera! (Hanya RM50 Sahaja!)
Teks Iklan: Jom Kita Sertai Program Reseller TunaiSegera!
Lihat RM50 berterusan masuk ke akaun anda!
Mahukah Anda Bekerja Secara Online Di Rumah & Jana RM200-RM1000 Sehari?

HANYA BERMODALKAN RM50.. ANDA BOLEH menjual semula Pakej Ebook ini dan jana keuntungan 100% MILIK ANDA !
dan
Terima bayaran RM50 berulangkali terus ke akaun bank anda tanpa melalui admin!


KELEBIHAN TUNAI SEGERA!

WEBSITE REPLIKA PERCUMA
Web replika hebat dan tidak perlu anda bersusah payah membeli domain dan hosting

SISTEM AUTODOWNLINE
Jika prospek daftar melalui web anda, automatik dia akan menjadi downline anda.

PEMBAYARAN TERUS KE AKAUN ANDA
Anda hanya perlu mempromosikan web replika anda dan nikmati keuntungan 100%.

100% Komisyen Dibayar Kepada Anda
Tugas anda hanya mempromosikan web replika anda.
Setiap tajaan anda akan menerima RM50 terus ke akaun bank anda.

Anggaran Potensi Pendapatan Anda :
-------------------------------------------!
Ahli ! Pendapatan ! Pendapatan !
tajaan ! Sehari ! Sebulan !
-------------!--------------!--------------!
1 orang ! RM50 ! RM1500 !
5 orang ! RM250 ! RM7500 !
10 orang ! RM500 ! RM15000 !
20 orang ! RM1000 ! RM30000 !
-------------------------------------------!

Tidak perlu jual produk!
Tidak perlu jumpa orang dan bercakap panjang lebar!
Hanya duduk depan komputer dan mulakan berpromosi!
SUNGGUH MUDAH!

Mulakan Perniagaan Anda Sekarang!

Hanya RM50
100% Online
100% Komisyen

Daftar di sini :
http://www.tunaisegera.com/?r=rextragichero
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 116.197.54.123

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: IBUDUIT $$$$$
Email: agmjuta@gmail.com
Website/ Blog: http://www.ibuduit2u.com
Tajuk Iklan: IBUDUIT2U $$$$$$$
Teks Iklan: Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera! Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda. Tawaran Khas Untuk Anda!.... Saya akan beri laman web ini kepada anda dan semua pesanan yang masuk akan membuat bayaran ke akaun bank anda, bukan akaun bank saya.sila tempah skrg>> $$$ IBUDUIT $$$ http://www.ibuduit2u.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.13.91
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: RAHSIA ILMU-ILMU PENGASIH TERBONGKAR
Teks Iklan: Ilmu-ilmu pengasih berbilang peringkat.. dari yg asas hingga yg tertinggi kini dibongkarkan satu-persatu secara detail.
Layari..
http://19seniwira.blogspot.com

---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.94.55

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum
Teks Iklan: Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.208.146

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: TERBUKTI BERKESAN JANA PENDAPATAN ONLINE
Teks Iklan: 2 Peluang menjana pendapatan lumayan di internet dan telah terbukti keberkesanannya..

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.119

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Terhad Downline Percuma (passive income)
Teks Iklan: Soal Jawab

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/

10 orang sahaja!

Saya tak rugi ka?
- Ya! Memang saya banyak rugi. Sepatutnya dapat 100% komisyen hasil penyertaan rakan saya. Tapi sekarang saya dapat 40% sahaja

Mengapa saya beri downline percuma?
- Kerana mereka yang daftar kebanyakan kurang pendapatan, penganggur, dan student universiti
- Rasa bersalah kalau ajak mereka join, lepas tu income mereka tak jalan terkapai
- Untuk membantu mereka (rakan saya dan anda) pulang modal untuk jangka masa yang pendek

Sampai bilakah passive income ni saya dapat?
- Hehe..tak kan sampai bila2. Rugi lah saya. Terbuka hanya orang terawal.
- InsyaAllah mungkin sebulan atau 2 bulan sekali.
- Tempoh seminggu. 20 - 31 hari bulan setiap 2 bulan kot.
- Kalau ramai yang daftar, mungkin tiap bulan. Orang terawal kene kerje la sikit :P

Boleh saya ajak rakan saya?
- Boleh, sudah tentu. Terpulang untuk anda mengajak mereka untuk masuk Downline Percuma saya untuk keuntungan bersama atau individu (join anda)

Kukuh tak syarikat ni?
- InsyaAllah kukuh, pernah keluar RTM dan sistem canggeh

Sistem Halal tak?
- InsyaAllah halal, bukan MLM. Tapi kite dapat komisyen hasil penjualan sistem SMS bulk. 100% komisyen pulak tu. Nak lebih faham bace plan pemasaran.

Product Halal tak?
- Product sistem sms bulk je. Bukannye makanan.

Owner syarikat ni muslim ke?
- Haah muslim, so marilah same2 sokong syarikat muslim malaysia

Perlu ke jual SMS tu?
- Tak perlu, bile downline anda bayar untuk jadi ahli, so automatik la die dh beli sistem tu

Perlu pakai ke sistem SMS ni?
- Tak nak pun takpe

Kalau join bawah saya dapat ape je?
-downline percuma (setiap hujung bulan)
-soft copy bisnes card
-soft copy flyer
-video teknik pemasaran offline dan online (simple je)

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.97.236

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website/ Blog: http://sms4u.42y.biz
Tajuk Iklan: 1malaysiaSMS POWER
Teks Iklan: BISNES MUDAH BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE DAN SMS SAHAJA. http://www.halimhazlin.net/?ref=mysms4u
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.115.176
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: 4 Video Cara Sertai Biz
Teks Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

4 Simple Video tentang biz:

HyproBulkSMS : http://www.youtube.com/watch?v=z5Ewa_0KxCo
Agent Topup : http://www.youtube.com/watch?v=e4btLnSffyE
Ten-RM
: http://www.youtube.com/watch?v=J5VPkNGYRUs
RM20Segera
: http://www.youtube.com/watch?v=x02wSr_3TYM

MENGAPA SERTAI SAYA?
1) Video teknik promosi akan diberikan
2) 20,900,000 email akan diberikan
3) Penerangan boleh dibuat offline : Table talk (Hanya yg btol2 berminat)
4) Penerangan online YM (Hanya yg btol2 berminat)

Bisnes : HyproBulkSMS
Link : http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000
keuntungan : RM125-RM1000 SEHARI
produk : SMS bulk
kelebihan : pendapatan TERLALU LUMAYAN, Taklimat mingguan di Damansara

Bisnes : Penaja e-book
Link : http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30
keuntungan : RM5-RM100 SEHARI
produk : e-book pertanian
kelebihan : Bisnes baru!!

Bisnes : Topup prepaid
Link : http://www.bestlelong2u.com/emanboy (TOPUP JUTAWAN)
modal : RM55
keuntungan : RM1-RM100 SEHARI
produk : Topup Bisnes
Kelebihan : Permintaan Tinggi

Bisnes : Penaja RM10
Link : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Modal : RM10
keuntungan : RM10-RM100 SEHARI
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : Penaja RM20
Link : http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20
keutungan : RM20-RM200
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : AleaCorp
Link : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
modal : RM30,RM150
keuntunangan : RM8-RM300
produk : digital
kelebihan : pool setiap minggu

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/
http://lockyourspot.com/emanbisnes/

Untuk keterangan lanjut,
BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Computer Science Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.132.226.217

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: superkidstore
Email: superkidstore@gmail.com
Website/ Blog: http://superkidstore.blogspot.com
Tajuk Iklan: Flare Jeans
Teks Iklan: SIZE: 6 months and 18 months
TODAY OFFER AT RM32.00 ONLY
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.104.25
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: superkidstore
Email: superkidstore@gmail.com
Website/ Blog: http://superkidstore.blogspot.com
Tajuk Iklan: Flare Jeans
Teks Iklan: SIZE: 6 months and 18 months
TODAY OFFER AT RM32.00 ONLY
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.83.240
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: KHAIRUNNISA KHAIRI
Email: lithium_immortal@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.baruhijaubabyshop.blogspot.com
Tajuk Iklan: baby gap pyjama n dora explorer dress
Teks Iklan: mari shopping di http://www.baruhijaubabyshop.blogspot.com
ada banyak lagi baju baby dan kanak - kanak yang murah,tidak melebihi dari rm50, dapatkan ekslusif dr kami sekarang sementara masih ada stock
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.71.231
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: nyonya
Email: nyonya_whitepink@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.rm20segera.com/?r=aimie_whitepink
Tajuk Iklan: ADD FRIEND GET RM20..
Teks Iklan: Baca sehingga habis, ada promosi untuk anda..
Hari ini saya nak kongsikan pengalaman saya bersama satu program jana income yang baru saja dilancarkan pada bulan February 2010. Program ini ialah RM20Segera.com.
Kurang sehari saya telah berjaya balik modal dan untung RM20 melalui program ini. Dengan hanya modal kecil RM20, tidak ada sebab anda tak mahu cuba.
Sehari dapat RM20 cukup makan ke? Lebih dari cukup. Kalau tak berani mencuba duit RM20 tu akan habis juga. Kalau dapat jana extra RM600 sebulan tu dah boleh cover sewa rumah, bil dan loan. Sekarang ni harap gaji bulanan mana cukup.

Berbaloi tak? Memang berbaloi-baloi bagi saya.

Macamana saya tahu yang program ini bukan SCAM? Saya join RM20segera ni pada 22 Feb. Apabila saya dah lihat duit masuk, baru saya berani kongsi program ini dengan anda.
Program RM20segera ini dilancarkan secara sah dan rasmi pada 12/2/2010 dan memang gempak. Orang daftar setiap masa, dan pengaktifan kurang dari 12 jam.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.151.116

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: liana
Email: nyonya_whitepink@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.rm20segera.com/?r=aimie_whitepink
Tajuk Iklan: CARI RAMAI KAWAN DUIT MASUK
Teks Iklan: Ingin Tahu Rahsia Bagaimana Klik Dapat RM20 Setiap Kali Anda Login Facebook?? Teknik ini terbukti berkesan.Setiap hari RM20 akan masuk ke akaun bank anda..Bisnes Online yang Mudah, Senang, Cepat seumpama 1,2,3.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.151.116
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website/ Blog: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk Iklan: REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…KESIHATAN DAN PENDAPATAN JALAN SEIRING
Teks Iklan: PART DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

MENJANA PENDAPATAN Sambil MENJAGA KESIHATAN..

Perniagaan Ysng Berkonsepkan \"ONLINE HOME BASED BUSINESS\"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik…. Di dahului dengan
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu jual barang
> tidak perlu maintain bulanan
> Peluang mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita anda selama ini…..

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK….
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN….

JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN….


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.134.24.18

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: DUDUK DIAM DAPAT INCOM
Teks Iklan: CARI DOWNLINE DAPAT INCOM TAK CARI PUN DAPAT INCOM DARI WOLRD POOL DAN MONEY MARKET Layari : http://winwinzone4u.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.87.83
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: money4u
Email: arifnur007@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.Shamelin4All.com/money4u
Tajuk Iklan: (( INCOME ANDA 5 ANGKA SBLN !!! BERSAMA SAIFUL APEK & DATO MALEK NOR, DGN JUS MANGGIS !!! ))
Teks Iklan: (( INCOME ANDA 5 ANGKA SBLN !!! BERSAMA SAIFUL APEK & DATO MALEK NOR, DGN JUS MANGGIS !!! ))

Anda inginkan pdptn 5 Angka sbln !!!, anda akan dibimbing cara2 menjana pendapatan, modal hanya sekali, tidak perlu maintain bulanan, x perlu jual barang, x perlu modal yg besar, biz online @ offline.

Anda inginkan limpahan downline drpd saya daftar sekarang:

http://www.Shamelin4All.com/money4u

http://www.Shamelin4All.com/money4u
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.75.141

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN ONLINE ANDA SEKARANG
Teks Iklan: Jana pendapatan online anda sekarang melalui 2 kaedah yg terbukti berkesan..

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
http://www.shamelinprofit.com/suhadi73

Sertai sekarang, jangan tangguh lagi..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.101

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: (\'\'\')(^_^)(\'\'\') Ingin mempromosikan bisnes anda dengan mudah? Hanya RM10(\'\'\')(^_^)(\'\'\')
Teks Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Ingin dapatkan 20,900,000 email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

Sertai bisnes di bawah untuk bebas kewangan SEKARANG!

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/

http://lockyourspot.com/emanbisnes/

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.37.148

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: LORI SEWA DI IPOH call 017-5873376 (zain)..
Teks Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI
(saiz 3 Ton)....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini...
- Boleh membekalkan pekerja mahir……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:.
017-5873376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.51
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: online-business2u
Email: online-business2u
Website/ Blog: www.online-business2u.webs.com
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN LUMAYAN…!!!!! MINUM JUS MANGGIS UNTUK KESIHATAN DAN KEMEWAHAN…
Teks Iklan: PART TIME DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…

MAHUKAH ANDA MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN
SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA DAN
KELUARGA….???

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN….
Yang Memberikan Pulangan Yang LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
\"ONLINE HOME BASED BUSINESS \"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

SAIFUL APEK Dan MALEK NOR Juga Bersama Kami Dalam Menentu Kesejahteran Kesihatan Mereka

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.72.70

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Mohd Helmi
Email: xxelmyda@gmail.com
Website/ Blog: http://nikahlari.blogspot.com
Tajuk Iklan: PAKEJ NIKAH KAHWIN POLIGAMI WALI HAKIM DI THAILAND SIAM THAI
Teks Iklan: Perkhidmatan Pernikahan Urusan Perkahwinan Yg Sah Di Yala Thailand

As\'kum

Disini sy ingin menawarkan perkhidmatan nikah kahwin dlm masa 1 jam shj yg dibuat di Pejabat Agama Wilayah Yala Cawangan Betong. Nikah tidak dibuat di rumah perseorangan, kadi, kedai makan ataupun masjid utk mengelakkan nikah yg tidak sah dr segi syarak (Nikah Sindiket).

Hanya 5 minit perjalanan dr pintu sempadan Malaysia. Kawasan ini aman dan tenteram, tiada pergaduhan, peperangan atau pengeboman. Dlm 14 wilayah di selatan Thailand hanya daerah Betong tiada lgsg peristiwa yg tidak diingini. Kita masih boleh mendengar pembunuhan dan pengeboman di Songhkla dan Golok.

Surat Nikah dikeluarkan oleh Pejabat Agama Wilayah Yala. Perkahwinan ini adalah Sah disisi Agama dan diterima utk diperakui di Malaysia. Semua urusan dibuat di dlm Pejabat Agama dan semua maklumat penting akan disertakan. Pasangan jg boleh membawa ahli keluarga dan rakan bersama. Tidak lupa jg bergambar di Pejabat Agama bersama Kadi dan Saksi.

Saya telah membawa lebih dari 100 pasangan tanpa ada masalah utk mendaftarkan pernikahan di Malaysia. Wilayah Yala amat kurang Nikah Sindiket. 60%-70% nikah yg dibuat di dalam wilayah Songhkla, Pattani & Narathiwat tidak sah dr segi syarak. Kadi di wilayah Yala terdiri drpd tokoh terkenal seperti Doktor, Pengetua Sekolah, Tuan Guru, Dato, Senator dan Saksi nikah adalah Pegawai Majlis Agama.

Kenderaan akan disediakan dr exit Tol Lebuhraya Utara-Selatan PLUS Kuala Kangsar/Pulau Pinang/Pengkalan Hulu. Sijil nikah akan terus diserahkan sejurus selesai akad & surat pengesahan dlm masa 7 hari. Jika bertolak 8am, 11am semua urusan telah pn selesai. Ini akan memudahkan pasangan yg mempunyai masa yg terhad.

Saya akan menguruskan segala urusan dr mula hingga selesai, bkn melalui pihak ketiga atau agen.

Diharap tawaran ini dpt menyelesaikan masalah tuan/puan.

Maklumat lanjut sila email elmyda@gmail.com. Urusan & Pertanyaan call no 0175955633.

Terima Kasih.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.110.207

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: PUSAKA HANG TUAH
Teks Iklan: Ketahui segala rahsia pendekar silam di sini..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.26
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA. RM10
Teks Iklan: Ingin dapatkan email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Atau hanya bayar RM10
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.51.77

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website/ Blog: http://sms4u.42y.biz
Tajuk Iklan: BISNES MUDAH BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE DAN SMS SAHAJA.
Teks Iklan: Pelbagai bayaran insentif >>> Program ini memberikan sehingga 7 jenis insentif sebagai bayaran kepada usaha anda.Insentif Direct Referral 30% (RM5-RM300).Insentif Bonus 1 level - 10 level (RM1-RM10).Insentif Global 1 level - 10 level (RM1-RM10).MWallet Debit Purchase Rebate (RM5-RM50)SMS TopUp Rebate (RM5).Pemudahkan urusan harian anda dengan menggunakan sistem blasting sms [hantar sms serentak sekaligus,bagus untuk individu,syarikat,ketua jabatan,masjid,sekolah,persatuan,korporat dll ] http://www.halimhazlin.net/?ref=mysms4u
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.117.17
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: eddy-4u.
Email: eddy-4u.
Website/ Blog: www.eddy-4u.webs.com
Tajuk Iklan: KETAHUI RAHSIA BAGAIMANA UNTUK MENDAPAT INCOME 5 ANGKA SEBULAN….
Teks Iklan: PART TIME DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…

MAHUKAH ANDA KESIHATAN YANG BAIK
SAMBIL MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN….???

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN….
Yang Memberikan Pulangan Yang LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
\"ONLINE HOME BASED BUSINESS \"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.111.241

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Panduan Pay Per Lead Percuma
Teks Iklan: http://www.janaduitonline.com/panduanppl/index.php?ref=emanboy

Download Percuma! Tiada bayaran tersembunyi! Isilah ilmu di dada sebelum mulakan perniagaan online!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.38.102

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Bisnes Baru Akan Lancar 15 April 2010
Teks Iklan: http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes

pra daftar rm20 sahaja. Harga sebenar rm30. Daftar posisi anda sekarang! Akan dilancarkan pada 15 April 2010
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.38.102

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN ONLINE ANDA SEKARANG
Teks Iklan: Jana pendapatan online anda sekarang melalui 2 kaedah yg terbukti berkesan.

Layari..

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Panduan Pay Per Lead Percuma
Teks Iklan: Download sekarang Percuma. Tiada cas tambahan

http://www.janaduitonline.com/panduanppl/index.php?ref=emanboy
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.38.102

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA. RM10
Teks Iklan: Dapatkan 900,000 email Malaysia dan 20,000,000 email Global. Hanya RM10. Mudah untuk mempromosikan bisnes anda.

Maybank : 1611 2758 1433
Nama : MOHD RAZIMAN MD DOM
Email : emanniaga91@gmail.com
No hp : 019 5432 095

Sila sms ke no sy selepas membuat pembayaran
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.40.36

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Terbukti)
Teks Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.40.36

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: acot
Email: acothensem@yahoo.com
Website/ Blog: www.xtremetinted.com
Tajuk Iklan: TINTED KERETA KALIS HENTAKAN HANYA RM200 SAHAJA
Teks Iklan: Watch this out!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ziV4sRH4JeM

Lihatlah permasalahan yang berlaku kepada pemandu pada masa kini :-

Rompakan
Kecurian
Cederakan Orang
Kerosakan kulit
Kepanasan dsb

Jika anda guna tinted biasa, perompak dengan mudah pecahkan tingkap kereta anda. Boleh mengakibatkan masalah rompakan, kecurian dan cederakan orang. Guna tinted biasa juga akan menghitamkan kulit tangan anda dan menyebabkan kepanasan yang melampau dalam kereta.

PROMOSI

TINTED FILM TAHAN HENTAKAN HANYA RM200** SAHAJA!!! DEMI KESELAMATAN DIRI ANDA DAN KELUARGA TERSAYANG!!!

Sebarang pertanyaan @ tempahan call/sms 0126406955(ACOT) email acothensem@yahoo.com (http://www.xtremetinted.com)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.49.50.41

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website/ Blog: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk Iklan: JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN BERSAMA SHAMELIN4ALL….!!!!! KONSEP MUDAH, MODAL SEKALI JER TAPI UNTUNG BANYAK KALI
Teks Iklan: PART TIME DI RUMAH

Shamelin4all menawarkan peluang
perniagaan kepada anda.
Hanya membeli pakej yang disediakan…
Anda layak menjadi rakaniaga dan
berpeluang menjana pendapatan serta
mengecapi pelbagai keuntungan yg disediakan…

Perniagaan ini sungguh MUDAH….
secara Online @ ofline
Cuma SMS dan EMAIL laman web kat internet atau kawan2 anda .
SELEBIHNYA KAMI AKAN LAKUKAN UNTUK ANDA

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik…. Di dahului dengan
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu jual barang
> tidak perlu maintain bulanan
> Peluang mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.111.241

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: 900,000 EMAIL MALAYSIA UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA. RM10
Teks Iklan: Dapatkan 900,000 email Malaysia dan 20,000,000 email Global. Hanya RM10. Mudah untuk mempromosikan bisnes anda.

Maybank : 1611 2758 1433
Nama : MOHD RAZIMAN MD DOM
Email : emanniaga91@gmail.com
No hp : 019 5432 095

Sila sms ke no sy selepas membuat pembayaran
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.32.138

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Terbukti)
Teks Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.39.56

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website/ Blog: http://sms4u.42y.biz
Tajuk Iklan: BISNES MUDAH BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE DAN SMS SAHAJA.
Teks Iklan: Pemudahkan urusan harian anda dengan menggunakan sistem blasting sms [hantar sms serentak sekaligus,bagus untuk individu,syarikat,ketua jabatan,masjid,sekolah,persatuan,korporat dll ]
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.3.113
0 comments | | edit post
Reactions: 
Related Posts with Thumbnails
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.

BANNER SAHABAT