.

SAHABAT FOTO IKLAN:
.

.

Suhadi Sahari

Nama: rossie
Email: ezorah@gmail.com
Website/ Blog: http://www.bizsegera.com/rossie
Tajuk Iklan: SBS V2.0 beta - Laman Web Bisnes Internet Segera
Teks Iklan: Salam sejahtera,
Peluang pendapatan di sini. Mudah saja..

SBS V2.0 beta adalah sebuah sistem laman web segera (hosted) di cipta dengan tujuan sebagai Jump Start kepada sesiapa yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan di rumah melalui internet.

Platform SBS V2.0 menyediakan produk segera yang boleh di jual kepada pelangan dan menyimpan keuntungan jualan 100% tanpa perlu di beri kepada admin. Laman web sedia untuk beroperasi sebaik sahaja anda menerima \"Username & Password\" ke laman pengguna dari kami.

SBS V2.0 adalah mudah untuk di gunakan kerana ianya adalah Plug & Play sistem serta pelbagai fungsi asas siap sedia untuk di gunakan. Tidak memerlukan Domain & Hosting sendiri, SBS v2.0 adalah Hosted version. Anda tak perlu fikir perkara berkaitan teknikal kerana semuanya di uruskan oleh kami.

http://www.bizsegera.com/rossie

• Di gunakan dengan atau tanpa Domain sendiri
• Menjual produk segera atau sendiri
• Keuntungan RMXX.XX setiap jualan
• Bonus PERCUMA dari kami untuk Cross-selling & Up-selling
• Pelangan membayar terus kepada anda
• Terima bayaran pelangan melalui bank dan paypal
• Mengubah reka bentuk mengikut kemahuan anda
• Boleh mengunakan follow-up autoresponder sistem
• Menerima update percuma dari masa kesemasa
• Bantuan teknikal terus dari admin
• Pulang modal dengan hanya 1 jualan sahaja
• Sistem bisnes online asas sedia untuk di mulakan dalam 3 langkah
• Sistem pengguna secara maya
• Telah terbukti memberi pulangan feedback dari pelangan terdahulu

Laman web: http://www.bizsegera.com/rossie
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.147.0

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: USD
Email: jutawan_invest@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.lockyourspot.com/usd
Tajuk Iklan: AKAN GEGAR PLANET BUMI 15 MEI 2010 !!
Teks Iklan: Sebuah MLM Raksasa Dunia akan hadir 15 Mei 2010 akn Launching Global.Didirikan oleh Leader2 MLM Dunia, spt Mike Pottillo, James Dickerson, bahkn Dikhabarkan Bill Gates ada di dlmnya,.Mike pottillo sendiri dijoloki sbg Manusia $100.000.000, produk kesihatan yg bnr2 unggul, potensi & dipatenkan. kunci posisi Anda segera ...sblum 15 Mei 2010, spillover laju akn membanjiri downline Anda!!!
http://www.lockyourspot.com/usd
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.0.23
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: USD
Email: jutawan_invest@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.lockyourspot.com/usd
Tajuk Iklan: AKAN GEGAR PLANET BUMI 15 MEI 2010 !!
Teks Iklan: Your Personally Sponsored Report
Your Total Personally Sponsored : 171
our Total SmartLine Downline : 126,028
Pelancaran tinggal 1 hari 14 jam 35 minit 4 saat lagi...apa nak tunggu lagi ada leader di usa yg telah mendapat income usd90,000 tiap2 bulan pun sanggup tinggalkan bisnes mereka dan join smartline 360..dok tengok melepas lagi...

http://www.lockyourspot.com/usd
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.0.23

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: INTRODUCER REF. NO : 0363
Email:
Website/ Blog: http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php
Tajuk Iklan: pasif income.. tanpa buat pape.. min RM80 sebulan.. boleh cecah RM8k klu rajin
Teks Iklan: RedTaggy

Syarikat : Syarikat MClick Dot Net

Usia syarikat : 5 Tahun

Pelancaran RedTaggy : Mac 2010

Modal : RM100

Produk : Digital

Bayaran : Direct bank in ke bank kite

Lesen : SSM

Keuntungan : RM40 setiap pembelian, RM18 setiap pendaftaran di bawah no ref anda

Link : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0363

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

MASA PEMBAYARAN DLM TEMPOH 2 HARI SELEPAS DAFTAR

LEPAS BAYAR, SILA SMS REDTAGGY (012 9069357)
NAMA, USERNAME, MASA, TARIKH DAN TEMPAT

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Soal Jawab

Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

\\\"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital.\\\"

(Ini secara ringkas dan mudah. Banyak lagi cara company dapat profit)

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari.

Tiada cas tersembunyi?
selain guna maybank2u, anda akan dikenakan cas RM2.00. Yela..xde maybank die kene la pergi deposit duit dekat ATM. hehe. sian die

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat. Sebab sistem ini mudah.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010. Wow!~ baru bulan lepas. Cepat rebut peluang sebelum ramai daftar.

Kenapa perlu cepat? Oooo..saya pun dapat ye?
Tak, ni bukan nye MLM atau Investment. Sy agak kurang suke mcm ni. Sebab orang atas sekali la untung berlipat2. Ni xde unsur upline atau downline. So bile anda dapat seorang daftar atas no ref anda, anda dapat income. Tapi saya tak dapat apa2. INI BUKAN MLM

So ape?
Ok, bile pendaftaran gune ref no anda, anda akan dapat RM18 setiap pembelian RM100 mereka.

Bro, nak buat 2 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.213.85

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: ninjadaun
Email:
Website/ Blog: http://hamdisuki.blogspot.com/
Tajuk Iklan: nak tgk TV stream..? TV1 TV2 TV3 available.. radio stream pn ade..
Teks Iklan: Era FM.. Hot FM.. Fly FM.. Hitz FM..
msk http://hamdisuki.blogspot.com/ skrg..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.40.26
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Mr. Yap
Email: donzkim@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Lori Sewa ( 1 tan )
Teks Iklan: Lorry Transport Services ( 1 Tonne )


Looking for someone to help you relocation House or Goods?

We can arrange the lorry any time anywhere when you need.

- Charges depend on distance.(Especially in KL & Selangor area)
- Removing House,Office Shifting & etc
- Reasonable and Affordable Price
- Workers Provide
- 24 Hours Services
- Outstation / Local

Customers satisfaction is always be our first priority.
To those who are interested, you can contact me for more details or enquiries.


Contact Mr.Yap :012 - 339 2531

Email: Donzkim@gmail.com

Contact in Chinese,Malay and English
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.61.24

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: RAJA ILMU PENGASIH
Teks Iklan: Adakah anda ingin memiliki ebook ILMU PENGASIH secara percuma? 100% PERCUMA !! Jika ya!.. sila layari..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.5
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Sertai Biz Berdasarkan Kemampuan Anda
Teks Iklan: Assalamualaikum, sila tanya pendapat saya dahulu sebelum daftar untuk mengelakkan sebarang kerugian. Harap dapat bantu anda pilih dengan bijak

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

======================================

BARTER2U (BARU) (TOP) (MURAH) (PELANCARAN 1 JUN 2010)

Modal : RM10
Level : 5 level
Keuntungan : Bergantung dengan sistem
Daftar : http://barter2u.com/?ref=106
Pelan : Matriks 5x5

Kelebihan :
1. Modal Hanya RM10 untuk sistem matriks
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join

======================================

BESTLELONG2U.COM (TOP)

Modal : RM60
Produk : Topup Handphone
Level : Ada
Keuntungan : Bergantung jualan topup
Daftar : http://www.bestlelong2u.com/emanboy
Pelan : Gabungan Bisnes Topup + MLM

Kelebihan :
1. Permintaan Tinggi
2. Orang cari kita (topup)
3. Mudah untuk guna sendiri
4. Jimat masa dan kos untuk penggunaan sendiri
5. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Jual Topup
2. Cari Orang


======================================

RedTaggy (TOP)

Modal : RM100 - RM1000
Produk : ebook
Level : Tiada
Keuntungan : RM40 setiap Pembelian RM100
Daftar : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Pelan Pemasaran : Aktif + Pasif

Kelebihan :
1. Tidak perlu buat apa-apa
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Bayar kemudian tunggu. (Pasif)
2. Cari orang join anda jika mahu pendapatan lebih (Aktif)


======================================

HyproBulkSMS (TOP)

Modal : RM250 @ RM500 @ RM1000
Produk : SMS bulk
Level : Infinity
Keuntungan : Keuntungan Berlipat Lipat Kali Ganda
Daftar : http://1besthypro.com/?id=emanboy91
Pelan : Kaki infinity atas bawah

Kelebihan :
1. Pernah keluar dikaca TV
2. Selalu keluar di surat khabar
3. PM galakkan sertai bisnes
4. Peluang berpendapatan lumayan
5. Peluang menjadi jutawan
6. Taklimat dan latihan disediakan
7. Taklimat mingguan

Cara Dapat Wang :
1. Cari Orang


======================================


PCC Malaysia (TOP) (FREE)

Modal : FREE
Produk : Pengiklanan
Level : Tiada
Keuntungan : 1 klik = 0.03sen
Daftar : http://payperclick.com.my/?r=emanboy
Pelan : Klik iklan dapat duit

Kelebihan :
1. Tak Perlu Keluar Modal
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Klik iklan
2. Cari orang join

=======================================

Tupperware Brand (TOP)

Modal : RM60 @ RM265 (Pendaftaran)
Produk : Tupperware, Kesihatan, Kecantikan, Perkakas Dapur
Level : Infinity
Keuntungan : Bergantung kepada anda
Daftar : http://tupperwarebiz2u.blogspot.com/
Pelan : Konsep Bantu Membantu (Kerjasama Penting)

Kelebihan :
1. Ranking ke 8 Bisnes Dunia 2009
2. Mendapat bisnes kad sendiri (Keras)
3. Potensi pendapatan lumayan
4. Taklimat dan Latihan
5. Konsep bantu membantu
6. Telah melahirkan jutawan
7. Dapat majalah sendiri dan borang
8. Dapat 2 DVD bisnes
9. Cek carta melalui website
10. Diskaun barang 25% - 70%

Cara Dapat Wang :
1. Jual Tupperware @ mana-mana barang Tupperware Brand
2. Cari orang untuk bina kaki (wang berlipat ganda)

======================================

AleaCorp

Modal : RM30 @ RM150
Produk : ebook
Level : 5 - 10
Keuntungan : Bergantung kepada anda
Daftar : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
Pelan : Matriks

Kelebihan : Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang:
1. Cari orang join

======================================

Ten-RM

Modal : RM10 (RM5 SAHAJA JIKA telah DAFTAR RM20 Segera)
Produk : Tiada
Level : Tiada
Keuntungan : RM10 setiap seorang
Daftar : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Pelan : Direct duit bagi kite

Kelebihan :
1. 100% komisyen
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join ( 1 orang = RM10, 5 orang = RM50)

======================================

RM20 Segera

Modal : RM20 (PROMOSI RM5 SAHAJA 4/5 - 4/6)
Produk : Tiada
Level : Tiada
Keuntungan : RM20 setiap seorang
Daftar : http://rm20segera.com/?r=emanboy
Pelan : Direct duit bagi kite

Kelebihan :
1. 100% komisyen
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join (1 orang = RM20, 5 orang = RM100)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.48.21

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: tanpa nama
Email:
Website/ Blog: http://www.neobux.com/?rh=78656E6F676561727A3837
Tajuk Iklan: daftar skrg utk jana $50 sehari..
Teks Iklan: daftar skrg dgn percuma..

http://www.neobux.com/?rh=78656E6F676561727A3837
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.42.25

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: raimon siran
Email: eswan08@gmail.com
Website/ Blog: http://svr2u-my64025199.ning.com
Tajuk Iklan: rebat minyak 1% dan shopping 5% dengan svr2u.com.
Teks Iklan: " Mahukah anda jika orang lain yang membeli PETROL atau DIESEL atau Jika Orang LAIN yang berbelanja di Pasaraya GIANT tetapi anda juga mendapat REBETNYA? " BENAR-BENAR REALITI! Alamilah Satu Pendapatan Luar Biasa Hebat, Melalui Program Perniagaan Yang Bertaraf Profesional. Sebuah Program Inovasi Berkonsepkan Shopping... Voucher Rewards (SVR) dibawakan oleh usahasama SVR International dan Koperasi Pelindung Malaysia Berhad (KOPMA) dan Persatuan Perlindungan Pengguna Malaysia yang disokong penuh oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan KepenggunaanSekiranya, Anda Tercari-Cari, Bagaimanakah Cara Menambah Pendapatan, Kini Anda Telah Jumpai. Satu Formula Yang Benar-Benar Berkesan. rebat minyak 1% dan shopping 5% dengan svr2u.com. Anda Sedia? Apa tunggu lagi..Jom Sertai Kami.. EKSPLOITASI KUASA BELI YANG ADA PADA KITA!

yuran keahlian:
semenanjung RM188.00
sabah sarawak RM198.00
keahlian seumur hidup.

daftar disini:
http://www.svr2u.com
sponsor id : MY64025199
PLACEMENT ID: MY64025199
JANGAN LUPA SEMASA DAFTAR ISI SPONSOR ID INI. dan buat bayaran pengaktifan

How To Make Payment :-
Cara PembayaranSVR International Sdn Bhd
BANK ACCOUNT

Maybank (MBB) - Account number : 5128 8400 2326
Public Bank (PBB) - Account number : 3143 7919 03
CIMB Bank (CIMB) - Account number : 1264 000 2957 050

After deposit please SMS as below example:-
Selepas deposit sila sms seperti contoh di bawah :...-

Amount<space>Bank<space>Time<space>Date<space>Member ID

Jumlah wang<ruang>Bank<ruang>Masa<ruang>Tarikh<ruang>Member ID

Example / Contohnya:
RM100 MBB 131032 280509 my12345678
RM100 PBB 131032 280509 my12345678
RM100 CIMB 131032 280509 my12345678

SENT TO 012-3226659Hantar Kepada : 012-3226659
Note:Deposit time must be in 6 digits(e.g: 131032 = 1 o\'clock 10 min 32 seconds)
Masa deposit mesti dalam 6 angka ( contoh :131032 = Pukul 1 petang 10 min32 saat)

maklumat lanjutemail:-
eswan08@gmail.com
0138710546
http://www.facebook.com/group.php?gid=120068428008958#!/group.php?gid=120068428008958&v=wall

http://www.svr2u.com


BENAR-BENAR REALITI!

Alamilah Satu Pendapatan Luar Biasa Hebat, Melalui Program Perniagaan Yang Bertaraf Profesional. Sebuah Program Inovasi Berkonsepkan Shopping Voucher Rewards (SVR) dibawakan oleh usahasama SVR International dan Koperasi Pelindung Malaysia Berhad (KOPMA) dan Persatuan Perlindungan Pengguna Malaysia yang disokong penuh oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan

Sekiranya, Anda Tercari-Cari, Bagaimanakah Cara Menambah Pendapatan, Kini Anda Telah Jumpai. Satu Formula Yang Benar-Benar Berkesan. Anda Sedia? Apa tunggu lagi..Jom Sertai Kami..

EKSPLOITASI KUASA BELI YANG ADA PADA KITA!

daftar disini:
http://www.svr2u.com
sponsor id : MY64025199
PLACEMENT ID: MY64025199
JANGAN LUPA SEMASA DAFTAR ISI SPONSOR ID INI. dan buat bayaran pengaktifan


Jika anda membeli hanya sebiji telur ayam di kedai A dengan harga 45sen sebiji, dan anda meminta pekedai menawarkan harga 5sen sahaja lebih murah adakah anda rasa dia akan bersetuju?


Tetapi jika anda membeli 1 sarang telur ayam (30 biji) dengan harga asalnya RM13.50 adakah anda rasa masih mustahil untuk anda mendapatkan harga sekurang-kurangnya 50sen lebih murah?


Dan bagaimana sekiranya anda diwakilkan untuk membeli 1 sarang telur bagi setiap rumah di kawasan tempat tinggal anda menjadikan keseluruhan 2 lori telur ayam? Hakikatnya, anda tidak pernah membeli lebih dari keperluan yang sepatutnya tetapi dengan bergabungnya semua pengguna ini tadi yang menjadikan kuasa beli anda jauh lebih besar!

INILAH PELUANG YANG DIBERIKAN OLEH SVR UNTUK ANDA...

KEUNTUNGAN YANG DIPEROLEHI DIKONGSIKAN BERSAMA AHLINYA.

Sistem ganjaran bagi setiap perbelanjaan sudah lama diamalkan, tetapi kini sesuai dengan peredaran zaman buat pertama kali, setiap sen yang anda belanjakan, akan menerima ganjaran dalam bentuk RM selain itu anda juga berpeluang menjana pendapatan sampingan sehingga

RM50,000 setiap bulan!
MODAL RENDAH, UNTUNG MAKSIMA!

daftar disini:
http://www.svr2u.com
sponsor id : MY64025199
PLACEMENT ID: MY64025199
JANGAN LUPA SEMASA DAFTAR ISI SPONSOR ID INI. dan buat bayaran pengaktifan

...Ganjaran yang ditawarkan....
PLAN A - Bonus penajaan (referral)

AM (Associate Manager)
Bonus penajaan (referral): Anda dibayar RM30 bagi setiap ahli baru yang anda perkenalkan. Jika anda berjaya menaja 6 orang sahaja, bermakna anda akan memperolehi bonus penajaan: RM30 x 6 = RM180.00, lebih dari modal yang anda keluarkan!.

UM (Unit Manager)
Apabila telah menaja 3 AM dan mempunyai 200 rangkaian, anda dinaikkan pangkat ke UM (Unit Manager). Anda dibayar RM40 untuk setiap ahli baru yang anda perkenalkan. Anda juga override RM10 untuk setiap ahli baru yang ditaja oleh AM di bawah anda.

GM (Group Manager)
Apabila anda mempunyai 2 UM (Unit Manager) di bawah anda dan 600 rangkaian, anda dinaikkan pangkat tertinggi GM (Group Manager). Anda dibayar RM45 untuk setiap ahli baru yang anda sendiri perkenalkan. Anda juga override RM15 untuk setiap ahli baru yang ditaja oleh AM dan RM5 untuk setiap ahli baru yang ditaja oleh UM di bawah anda.

PLAN B - Marketing Development Bonus


/images/planb.jpg

PENGAGIHAN BAYARAN RM18

RM10 – 10 GENERASI (RM1)

RM3 – POOL (AM 5%, UM 7%, GM 10%)

RM1 – "TOP-UP REWARD POOL"

RM 4 - SYARIKAT

SIMULASI PENGIRAAN POOL UNTUK PANGKAT GM (10%)

SEKIRANYA ADA 3000 AHLI DIBAWAH RANGKAIAN

3000 X RM3 = RM9000 X 10% (POOL)

RM900 - PENDAPATAN 10 HARI.

HAD MAKSIMUM PENDAPATAN ANDA SETIAP 10 HARI ADALAH RM88,572.00. HAD MAKSIMUM SEBULAN PENDAPATAN ANDA DI PLAN B ADALAH RM265,716.00 SEBULAN
PLAN C - SHOPPING REBATE BONUS
Bonus ini diperolehi berdasarkan jumlah point yang terkumpul daripada network di sebelah kiri (A) dan kanan (B). Kombinasi jumlah mata belian (spending points) kumpulan A dan B, dibahagi dua dan didharab dengan 10% (iaitu 5%).


Contoh:
Downline anda belanja RM100 di restoran, dengan rebate 10% kepada SVR (RM10)
Rebate ahli 25% = RM2.50 (2.5 mata belian/spending points)
Jika jumlah A dan B ialah 10,000 spending points (10,000 / 2 x 10%) = RM500.

Pendapatan maksima bulanan ialah:

AM (Associate Manager) maksima: RM10,000 sebulan

UM (Unit Manager) maksima: RM30,000 sebulan

GM (Group Manager) maksima: RM50,000 sebulan

Syarat kelayakan: belanja bulanan RM100 sahaja.
Berbelanja adalah cara mudah untuk mencapai lebih dari jumlah tersebut. Tukarkan perbelanjaan merchant anda setiap bulan, kepada sumber pendapatan!.

SEMUA BONUS PLAN A, B DAN C KITA AKAN DAPAT DENGAN SATU HARGA AHLI RM188 (SEMENANJUNG) DAN RM198 (SABAH/SARAWAK)

daftar disini:
http://www.svr2u.com
sponsor id : MY64025199
PLACEMENT ID: MY64025199
JANGAN LUPA SEMASA DAFTAR ISI SPONSOR ID INI. dan buat bayaran pengaktifan


How To Make Payment :-
Cara Pembayaran

SVR International Sdn Bhd BANK ACCOUNT

Maybank (MBB) - Account number : 5128 8400 2326

Public Bank (PBB) - Account number : 3143 7919 03

CIMB Bank (CIMB) - Account number : 1264 000 2957 050

After deposit please SMS as below example:-
Selepas deposit sila sms seperti contoh di bawah :-


Amount<space>Bank<space>Time<space>Date<space>Member ID
Jumlah wang<ruang>Bank<ruang>Masa<ruang>Tarikh<ruang>Member ID

Example / Contohnya:
RM100 MBB 131032 280509 my12345678

RM100 PBB 131032 280509 my12345678

RM100 CIMB 131032 280509 my12345678

SENT TO 012-3226659
Hantar Kepada : 012-3226659

Note:
Deposit time must be in 6 digits(e.g: 131032 = 1 o\'clock 10 min 32 seconds)
Masa deposit mesti dalam 6 angka ( contoh :131032 = Pukul 1 petang 10 min
32 saat)
http://svr2u-my64025199.ning.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.217.137

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 017-5873376 (zain)
Teks Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI
(saiz 3 Ton)....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini...
- Boleh membekalkan pekerja mahir……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:.
017-5873376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.94.66
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.halimhazlin.net/?ref=mysms4u
Tajuk Iklan: 1MALAYSIASMS
Teks Iklan: BISNES MUDAH BUAT DUIT HANYA DENGAN SMS DAN HP SAHAJA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.9.222
0 comments | | edit post
Reactions: 
Related Posts with Thumbnails
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.

BANNER SAHABAT