.

SAHABAT FOTO IKLAN:
.

.

Suhadi Sahari

Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb


p/s:lihat gambar sebagai bukti pendapatan yang telah saya terima..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: bend
Email: bend_ding@yahoo.com
Website/ Blog: http://haeradmin.blogspot.com/
Tajuk Iklan: jangan lepaskan peluang dapatkan USD free dari ipanel
Teks Iklan: ipanel nie agensi yang menjalankan kajian tentang respon pengguna terhadap sesuatu barang dan jenama....... so tugas kita hanya untuk menjawab soal selidik yang dorang beri....dengan jawab soal selidik kita diberi point.....so point tu kita akan tebus menjadi duit dan dibayar melalui paypal....

sejujurnya saya dah dapat 33USD setakat nie dalam paypal saya.( rujuk blog saya http://haeradmin.blogspot.com/)...hanya jawab soal selidik anda diberikan point dan point itu anda tukar ke USD......dalam masa 2 hari saja syarikat transfer pg paypal kita.....camna nak join?..
langkah nak join senang saja........
1. first pg klik link saya nie > http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166
2. pastu isikan butir2 peribadi yang lengkap dan betul
3. pastu tekan submit
4. pastu cek email anda untuk menbuat pengesahan .......cari email ipanelonline dan klik link yang diberi untuk mengaktifkan akaun anda......
5. pastu anda bolehlah membuat survey sama ada di menu halaman saya atau di laman survey ahli.......

jika nak lebih......sebarkan link kepada rakan anda..........anda akan lebih cepat untuk menebus wang anda nanti....
membuat survey amatlah mudah.....hanya perlu tik tik dan tik
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 210.48.147.2

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: bend
Email: bend_ding@yahoo.com
Website/ Blog: http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166
Tajuk Iklan: USD free..join pun free..jawab survey sahaja
Teks Iklan: sejujurnya saya dah dapat 33USD (lihat blog saya> http://haeradmin.blogspot.com ) setakat nie dalam paypal saya....hanya jawab soal selidik anda diberikan point dan point itu anda tukar ke USD......dalam masa 2 hari saja syarikat transfer pg paypal kita.....camna nak join?..
langkah nak join senang saja........
1. first pg klik link saya nie http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166
2. pastu isikan butir2 peribadi yang lengkap dan betul
3. pastu tekan submit
4. pastu cek email anda untuk menbuat pengesahan .......cari email ipanelonline dan klik link yang diberi untuk mengaktifkan akaun anda......
5. pastu anda bolehlah membuat survey sama ada di menu halaman saya atau di laman survey ahli.......

jika nak lebih......sebarkan link kepada rakan anda..........anda akan lebih cepat untuk menebus wang anda nanti....
membuat survey amatlah mudah.....hanya perlu tik tik dan tik
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 210.48.147.2

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: jghk87
Email: jghk87@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/iaCy7L
Tajuk Iklan: Jana RM$ cara senang makcikpun boleh buat!
Teks Iklan: Rahsia $xxxxxxx$ tersimpan rapi oleh seorang penganggur menjana income beribu ringgit setiap bulan tanpa ada sebarang pekerjaan tetap pun!.
Kini rahsianya telah terbongkar buat julung pertama kali untuk masa yang terhad sahaja dan kemungkinan akan ditutup selepas kuota dipenuhi.
Bertindaklah sekarang sebelum terlambat!

-- >> http://bit.ly/iaCy7L
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.129.36

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: shah_amri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia si penganggur jana RM37,000 dalam masa 3 bulan
Teks Iklan: Anda pastinya tidak mempercayai seorang penganggur boleh menjana sehingga RM37,000 sebulan. Jangan siakan peluang ini,

bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb.


P/S: syukur sgt2..pendapatan dah makin bertambah..Jadi,sama2lah kita tambah pendapatan kita. Join sekarang sementara masih ada promosi..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: shah_amri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia si penganggur jana RM37,000 dalam masa 3 bulan
Teks Iklan: Anda pastinya tidak mempercayai seorang penganggur boleh menjana sehingga RM37,000 sebulan. Jangan siakan peluang ini,

bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: pendapatan sampingan
Email: Sriahlan@yahoo.com
Website/ Blog: http://formulaluarbiasa.com/recommends/SABARIAH
Tajuk Iklan: GEMPAR!!!!! SURIRUMAH JANA RM2500&RM11.100 SECARA SAMBILAN
Teks Iklan: Anda tentu terkejut bila dengar Surirumah mampu jana sehingga 4-5 angka secara sambilan.Bukan itu saja,beliau mampu jana RM2500 dalam masa 10 hari dan RM11.100 dalam 3 bulan dengan menggunakan sistem FLB PRO. Nak tahu rahsianyan dan ingin lihat bukti pendapatan dia sila lawat ke sini:- =>http://formulaluarbiasa.com/recommends/SABARIAH
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.215.136
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ahmad Rabbani
Email: gardentyk@yahoo.com
Website/ Blog: http://topscorea.blogspot.com
Tajuk Iklan: Top Score A Programme (Online Tuisyen)
Teks Iklan: 1. What is Score A Programme™?
Score A Programme™ is a fully interactive and effective programme to help students Be Exam Ready And Score A's™.

2. What is \"Input Learning™\"?
\"Input Learning™\" is putting information into your \"Neuron\". Reading, studying, listening and memorising are \"Input Learning™\". Many students only carry out \"Input Learning™\", that is why they get average marks. To score, you need \"Output Learning™\".

3. What is \"Output Learning™\"?
Output learning™ teaches students on how to apply what they have studied in school through specially prepared assessments in the Score A Programme™ - The Ultimate Output Learning Tool™

4. Why do students need Score A Programme™?
Score A Programme™ has been carefully designed to provide students with many features to help them prepare for their examinations. With Score A Programme™, students will be able to assess their level of understanding of all subjects or topics that they have been taught in school. Score A Programme™ also allows students unlimited practises to sharpen their examination skills, helps build their confidence, and encourages them to develop a Score-A attitude.

5. Why is eReport Card in Score A Programme™ important?
eReport Card is a unique feature that gives parents unprecedented first hand knowledge of their children\'s academic performances. Parents will be well informed of their children\'s strong and weak subjects even before their children bring home their actual school report card. The eReport Card enables parents to monitor their children\'s progress at any time convenient to them. Parents then can render assistance, if and when necessary.

6. What are the levels and subjects covered by Score A Programme™?
Score A Programme™ covers all subjects taught in National schools from Year 1 to Form 3. Score A Programme™ also includes all subjects taught in the National Chinese School The content of Score A Programme™ is in line with the school syllabus and curriculum set by the Ministry of Education, and covers all major government examinations - UPSR & PMR.

7. Will Score A Programme™ burden my children?
No. Score A Programme™ is not a repetition of \"Input Learning\" and hence, will not burden your children.

8. Do my children still need Score A Programme™ although they are currently attending tuition classes?
Yes, because tuition is another form of Input Learning. In fact, Score A Programme™ will complement the tuition classes attended by your children.

9. Why does Score A Programme™ focus only on objective-type questions?
Because Score A Programme™ applies Output Learning techniques and test students on their level of understanding through multiple-choice questions.The mastering of multiple-choice questions will enable them to do well in the subjective questions.

10. Is Score A Programme™ affordable?
Yes. Score A Programme™ is easily affordable. Score A Programme™ is very cost effective, and is value for money based on the following features:

1. Score A Programme™ is priced on a "per family" basis, regardless of the number of school-going children.

2. Score A Programme™ allows each user unlimited eAssessment and eTrial Exam practise at no extra charge. It is in line with the concept of "Practise Makes perfect".

3. Score A Programme™ allows each user access to various school levels.

Ahmad Rabbani
019-6817557
E-mail : gardentyk@yahoo.com
Blogger : http://topscorea.blogspot.com

Anak Score A, Mak Ayah Score RM
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.141.170.107

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: bend
Email: bend_ding@yahoo.com
Website/ Blog: http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166
Tajuk Iklan: make money from survey
Teks Iklan: help me gain income(to be honest i gain rm5 from your registration)
so you also can do the same after join under me!

this will take just about 3 minute or less. I need you to register to this site> http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166
(wait for 5 sec until you see skip ads,click that)
just fill some of your information,after done click submit.
then it will ask you to check confirmation email that they sent to you.
go to your email click on link they give. when successful go login to your account.
(this is important part)
go to main page then click on survei ahli or can go here
http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=597166
(just copy and paste,hit enter)
then do 2-4 survey on that page or other page. each survey just 1 page and just ask 4-7 question. just need to tick and tick. easy right?
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 210.48.147.2

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: WAHIDA
Email: nwahida73@yahoo.co.uk
Website/ Blog: http://handbag-lawa.webs.com
Tajuk Iklan: koleksi handbag berjenama pd harga yg murah
Teks Iklan: KAMI MENJUAL PELBAGAI KOLEKSI HANDBAG BERJENAMA TERKENAL PD HARGA YG MURAH BERBANDING HARGA PASARAN..

TERDAPAT GUCCI,COACH,LV,JIMMY CHOO,PRADA,GUESS,DIESEL DAN BANYAK LAGI

LAYARI WEBSITE KAMI UNTUK LEBIH PILIHAN
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.16

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Mohd Zainy Bin Haron
Email: mohdzainyharon@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Tajuk Iklan: Khasiat Susu Kambing HR Marketing
Teks Iklan: SALAM SEJAHTERA !

Khasiat HI-GOAT@SUSU KAMBING Mengikut Kategori:-

Tepung Susu Hi Goat mempunyai pelbagai manfaat untuk setiap golongan daripada bayi sehinggalah
orang tua, di antaranya adalah :

Bayi & Kanak-kanak Dewasa & Warga Tua Penderita Penyakit
Cerdas Minda Tenaga Fungsi Sel Imun
Tumbesaran Penyembuhan Luka Usus dan Perut
Cirit Birit / Alahan Masalah Sendi/Sakit Lutut Pemulihan Selepas Pembedahan
Sistem Imun Tulang Rapuh HIV - AIDS
Demam Kuning Penyakit Lupa/Nyanyuk Melawan Radikal Bebas

Ibu Mengandung Pelajar Ahli Sukan
Cegah Demam Kuning Kecerdasan Minda Tenaga
Khasiat Penting Peka & Penumpuan Stamina
Tenaga Sistem Imun kekuatan Otot
Pemulihan Tingkatkan Kecerdasan Kesihatan Tulang

Pasti anda tertanya-tanya kenapa Susu Kambing Hi Goat boleh membantu meningkatkan taraf kesihatan
untuk semua tanpa mengira umur serta membantu menyembuhkan penyakit? Ini adalah kerana Hi Goat
mempunyai faedah-faedah berikut kepada kesihatan:

•Rendah Laktosa
•Tinggi Protein
•Tinggi Kalsium
•Tinggi Selenium
•PH Alkali
•Molekul Lemak Halus

SUSU UNTUK KEHIDUPAN

MINUMAN KEGEMARAN RASULULLAH

Susu kambing kaya dengan protien, enzim dan mengandungi faktor anti penuaan, antiarthritis serta antibarah. Ia mengandungi antibodi untuk merawat penyakit gastrik, demam kuning, lelah, penyakit kulit, memulih tenaga batin, sakit jantung peringkat awal, ulser perut serta membantu dalam pembentukan tulang dan gigi serta berbagai lagi penyakit kerana susu kambing merupakan makanan tambahan yang baik untuk kesihatan.


Sejarah Susu Kambing

NABI ADAM
Bermulanya Human Civilization (tamadun manusia) Habil dan Qabil menternak kambing dan ianya merupakan ternakan binatang pertama di dunia.


NABI IBRAHIM
Merupakan penternak kambing yang agong.Terdapat 12,000 ekor anjing yang menjaga kambing- kambingnya.Berlaku peristiwa sedekah (kambing) yang terbesar dalam sejarah Islam.


NABI ISA
Juga menternak kambing. Wujudnya Bani Israel – bangsa Yahudi (satu bangsa yang dikenali cerdik). Mengamalkan minuman susu kambing sehingga ke hari ini.

NABI MUHAMMAD SAW
Diantara jenis minuman yang biasa diminum oleh Rasulullah saw adalah susu kambing segar, yakni langsung diminum sesudah diperah dari kambing (kisah Abdullah bin Mas'ud pada masa remaja, mengembala kambing milik Uqbah Mu'aith)
Dipetik dari Tulisan Dr. Indah Kristanti-Alhikmah.com.


Peristiwa Israk Mikraj
Nabi Muhammad s.a.w telah disediakan dengan tiga jenis minuman oleh Jibrail iaitu Arak, Madu dan Susu kambing. Baginda memilih susu kambing ("minuman yang terbaik di dunia selepas susu ibu").

Kebaikan & Khasiat Susu Kambing

Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa komposisi dalam kandungan susu kambing mempunyai banyak kebaikan untuk manusia berbanding susu lembu atau sebarang jenis susu. Antara kebaikan susu kambing untuk kesihatan manusia boleh dihuraikan seperti berikut:

Susu Kambing Mudah Hadam
Susu kambing mempunyai molekul protin & lemak yang sangat halus, lembut, serta mudah hadam berbanding susu lembu. Ianya sangat baik untuk diet bayi dan juga orang dewasa yang mempunyai masalah penghadaman.

Disebabkan zarahnya yg halus & sifatnya yang menyah acid, maka sangat sesuai digunakan bagi rawatan ulcer & gastric.

Alahan Laktosa
Sifat susu kambing yang mudah hadam membolehkan laktosa melalui usus dengan mudah.

Susus kambing mempunyai kandung laktosa 7% lebih rendah berbanding susu lembu. Ianya sangat baik untuk kanak-kanak yg cirit birit & alahan kepada susu lembu & susu tepung.

Susu Kambing Bersifat Alkali
Ianya mempunyai kandungan pH beralkali. Maka ianya tidak menjana acid dalam darah atau usus. Ianya bertindak meneutralkan acid dalam badan.

Kandungan acid berlebihan dalam badan menyebabkan kepada penyakit sakit kepala, sakit badan & otot, penurunan berat badan, kandungan gula dalam badan yg tidak seimbang, keletihan dan tekanan darah tinggi.

Susu Kambing Mengandungi Acid Lemak Yang Baik
Susu kambing mengandungi asid lemak baik (asid capric & caprylic) yg mencegah kesan jangkitan kulat. Asid ini juga membantu sistem pertahanan badan dan meningkatkan tenaga manusia.

Susu Kambing Tidak Membentuk Lendir
Susu kambing tidak membentuk lender sebagaimana susu lembu dan tiada menimbulkan alahan kepada manusia.

Susu Kambing Kaya Dengan Mineral Selenium
Kandungan Mineral Selenium yang kaya dalam susu kambing bertindak sebagai bahan bagi membantu sistem ketahanan sel badan manusia dan bahan anti oksida. Selain itu ianya melawan virus secara semulajadi dan mencegahnya dari membiak.

Susu Kambing Kaya Bahan Bioorganic Sodium
Susu kambing didapati mengandungi Kandungan Bioorganic Sodium yang tinggi. Bioorganic Sodium dikenali dalam rawatan naturopathic sebagai elemen anti penuaan. Bioorganic Sodiem didapati mengurangkan masalah Rheumatoid Arthritis (inflamasi sendi).

Susu Kambing - Keajaiban Untuk Kebaikan Kesihatan
Susu kambing secara semulajadi mencegah pembiakan organism yang merbahaya dlm badan manusia sekaligus menjadikan kita sihat.

Kandungan potassium & calcium yg tinggi dalam susu kambing serta kandungan sodium yang rendah dlm susu kambing sangat penting bagi membentuk tekanan darah yang normal dan mengawal fungsi hati yang normal.

Susu kambing mengandungi bahan riboflavin untuk tenaga dan juga boleh merawat simpton penyakit asma, eczema, colic, insomnia dan demam kuning.

Kandungan silicon dan fluorine yang tinggi dalam susu kambing dapat mencegah penyakit diabetes (kencing manis). Susu kambing juga dikaji mampu menagatasi penyakit barah.

KEBAIKAN SUSU KAMBING:-

• Susu terbaik selepas susu ibu
• Tidak menyebabkan alahan
• Membantu sistem imunisasi tubuh
• Bersifat alkali
• Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
• Membantu sistem penghadaman
• Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, otot, sendi, kulit & tisu saraf)
• Tidak mengandungi Protein Kompleks (Alpha-casein & Beta-casein Protein) = penyebab utama alahan.
• Kandungan gizi dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu:-
1. Protein 2.1 kali ganda
2. Kalsium 2.2 kali ganda
3. Zat Besi 2.0 kali ganda
4. Potasium 2.1 kali ganda
5. Vitamin A 3.8 kali ganda
6. Garam Galian 2.0 kali ganda
7. Selenium paling tinggi berbanding semua jenis susu
• Kandungan Asid Lemak Rantaian Pendek dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu
• Molekul Lemak dalam susu kambing lebih halus & mudah dihadam berbanding susu lembu
• Proses pencernaan untuk susu kambing hanya memerlukan 20 minit sahaja berbanding susu lembu yang memerlukan lebih 2 jam
• Sama seperti susu ibu pH susu kambing beralkali berbanding susu lembu yang asidik


Kebaikan Susu Kambing Dari Sudut Agama Dan Saintifik

Dari sudut Agama

Meminum susu kambing ini adalah amalan Sunnah Nabi Muhammad SAW,Diriwayatkan Nabi suka minum susu kambing.Sewaktu Nabi ISRA\' MIKRAJ\' kelangit, Nabi memilih susu kambing sebagai minuman.Semua Nabi2 dan Rasul2 menjadi pengembala kambing..tentu ada Hikmah dan Fadilat yang besar pada binatang ternakan kambing,malah kambing merupakan binatang yang menjadi keenderaan kita diSyurga nanti.Jadi jika anda beritizam dan beristiqomah menjadikan susu kambing ini sebagai minuman,tentunya kita mempraktikan salah satu Sunnah Rasulallah SAW,disamping itu tentu tinggi khasiatnya

Tentu sebelum ini kita tidak tahu atau kita tidak perasan bahawa susu kambing ini adalah minuman Sunnah.Kalau kita meminum atau menjual secara tidak langsung kita mengingatkan orang bahawa susu kambing ini adalah minuman Sunnah yang telah ditinggal2kan orang sebagaimana yang diriwayatkan dalam satu hadis dari \"Abu Ubaidah bin Atoq\"Rasulallah SAW bersabda bermaksuk\"Kambing merupakan binatang yg penuh Baroqah yg ditinggal2kan orang\".Olih itu kita menghidupkan kembali Sunnah,disamping kita meminum atau menjual secara tidak langsung kita mendapat pahala(Insha Allah).

Dari sudut saintifik

Susu kambing ini adalah susu terbaik selepas susu ibu,susu lain juga baik untuk minuman cuma susu kambing ini terbaik selepas susu ibu,susu kambing ianya bersifat ALKALI manakala susu lain bersifat ASIDIK,sebab itu kita tidak jumpa sabun susu lain atau mandian susu lain manakala susu kambing, kita akan temui sabun susu kambing.syampu susu kambing,mandian susu kambing dan bermacam alat solek yang berasaskan susu kambing kerana sifatnya ALKALI maka tidak merosakan kulit manakala susu lain bersifat ASIDIK.

Kalau anda membuka website antarabangsa(international)berhubung kelebihan susu kambing..hampir 100% mengatakan bahawa susu kambing adalah yang terbaik selepas susu ibu,ini adalah fakta yang tidak boleh dinafikan,malah lemaknya sama dgn susu ibu,protinnya sama dgn susu ibu,kandungan airnya sama dgn susu ibu....anda boleh melihat sendiri fakta2 tersebut didalam internet.Kebanyakan Vitamin yang ada dalam susu kambing tiada disusu lain kecuali susu ibu yang terbaik.

Kajian yang dilakukan mendapati susu kambing dapat membantu merawat dan mencegah penyakit kronik saperti:

Gastrik,Migrain,Lelah,Sengugut,Darah Tinggi,Masaalah penyakit kulit,Ulcer,Hepatitis A,Sakit kuning,Radang sendi,lemah tulang,Pemulihan selepas pembedahan,memulih tenaga batin,membantu pembentukan tulang,otot dan gigi dan berbagai lagi (Insha Allah) jika kita yakin dan tawakal.

Susu kambing kaya dengan Protin,Enzim,mineral,Vitamin2 dan berbagai lagi,faktor inilah yang diperlukan dalam kita merawat dan mencegah penyakit(Insha Allah)

JANGAN FIKIR & BERTANGGUH LAGI! BERTINDAKLAH SEKARANG !JADILAH DIANTARA UMAT PENYAMBUNG SUNNAH RASULLULLAH SAW !
DAFTAR PERCUMA DISINI : http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Email saya: mohdzainyharon@yahoo.com
No Telefon saya :+60126125912
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.137.166

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Mohd Zainy Bin Haron
Email: mohdzainyharon@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Tajuk Iklan: Percayalah.. Dengan Hanya RM80.00 Anda Bakal Menjadi Jutawan HR Marketing!!
Teks Iklan: SALAM SEJAHTERA !

SEBAB-SEBAB KENAPA SAYA PILIH BISNES HI-GOAT :-

1. Keahlian seumur hidup
2. Nilai PV tinggi
3. Maintain 60PV sahaja, layak menerima bonus
4. Naik pangkat dengan kaedah timbunan
5. Jumlah ganjaran 84%
6. Insentif Rm1000 dengan kenaikan pangkat
7. Tabung pelancongan
8. Khairat kematian sebanyak Rm30,000
9. Sijil simpanan premium
10. Boleh diwarisi


1. Syarikat yang kukuh, telah beroperasi selama 10 tahun
2. Pelan pemasaran yang mudah dan menarik
3. Menyediakan sistem latihan dan bantuan aktiviti
4. Bonus serta ganjaran menarik dan mampu dicapai
5. Menyediakan kemudahan sistem online
6. Mempunyai kilang sendiri bertaraf GMP
7. Memenangi anugerah industri komiditi pada tahun 2007
8. Peneraju dalam menghasilkan produk berasaskan susu kambing
9. Komited kepada pengeluaran produk BERSIH, SUCI dan HALAL
10. Syarikat berlesen dan milik penuh Bumiputera
11. Produk mempunyai liabiliti insuran sebanyak 1 juta USD
12. boleh diwarisi

ANDA PUN ADA MASA LAGI UNTUK JOIN HR MARKETING !
SAYANGI DIRI ANDA,KELUARGA DAN ORANG2X DISEKELILING YG ANDA SAYANGI DAN ANDALAH GENERASI KESINAMBUNGAN SUNNAH RASULLULLAH S..A.W

SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU ADALAH SUSU KAMBING DAN MINUMAN PARA NABI SEJAK ZAMAN DAHULU. !!

DAFTAR PERCUMA DISINI : http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Email saya: mohdzainyharon@yahoo.com
No Telefon saya:+60126125912
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.137.166

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Jom Stream
Email: http://jomstream.blogspot.com/
Website/
Blog: http://jomstream.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Stream TV & Radio Malaysia..
Teks Iklan: antaranya TV1, TV2, TV3.. Era FM, Hot FM, Fly FM, Hitz FM & byk lg.. mari melawat http://jomstream.blogspot.com/ skrg..!!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.213.123
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Shahrill Azuan Bin Abdul Razak
Email: honda_congek@yahoo.com.my
Website/ Blog: http://www.vgmc.com/
Tajuk Iklan: Pelaburan Emas Dividen Tiap-tiap Bulan Rm450.00.sangat Menarik!!
Teks Iklan: ASSALAMUALAIKUM... Di sini sy ingin memperkenalkan satu pelaburan emas yang sangat menguntungkan.Ini bukan MLM,skim cepat kaya atau jual produk.Dengan modal yang rendah dan yang paling penting dividen sebanyak RM450.00 yang pasti anda perolehi tiap-tiap bulan.TIAP-TIAP BULAN BUKAN TIAP-TIAP TAHUN..untuk keterangan lanjut hubngi saya sekarang di no 0133718152..TAK RUGI JIKA ANDA MENCUBA DARIPADA DUDUK DIAM MELIHAT KEJAYAAN ORANG LAIN.

CONTACT NO :0133718152-shahrillVGMC
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.138.179.167

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: SHARULNIZAM B ROSLAN
Email: sharul_nz@yahoo.com.my
Website/ Blog: www.jutawanhr2u.com/sharulnz
Tajuk Iklan: MINUM SUSU DAPAT DUIT
Teks Iklan: Mencari Yang Halal Itu Fardhu Bagi Setiap Muslimïn..
Adakah anda masih tercari-cari produk HALAL keluaran umat Islam di pasaran? Ingin menambah pendapatan dengan menyertai perniagaan rangkaian produk HALAL secara ONLINE?

Pendapatan tambahan?
Rumah dan kereta impian?
Gaya hidup hebat?
Melancong seluruh dunia?
Sihat, hidup senang dan bahagia?
Pendidikan anak-anak?
Kebebasan kewangan?
Kebebasan masa?

sila layari www.jutawanhr2u.com/sharulnz untuk merubah gaya hidup keluarga anda….insyallah usaha tangga kejayaan..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.81.99

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: Lanting Alau
Email: Lanthink_a@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.jutawanhr2u.com/LANA67
Tajuk Iklan: Belum Cuba Mana Nak Tahu
Teks Iklan: JUTAWAN HiGOAT cun. layari
Jadilah seorang yang CERIA dengan HiGOAT
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.141.62.169
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Lanting Alau
Email: Lanthink_a@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.jutawanhr2u.com/LANA67
Tajuk Iklan: Belum Cuba Mana Nak Tahu
Teks Iklan: JUTAWAN HiGOAT cun. layari http://www.jutawanhr2u.com/LANA67
Jadilah seorang yang CERIA dengan HiGOAT
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.141.62.169
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: shawls online
Email: diatishacollection2011@gmail.com
Website/ Blog: http://diatishacollection.yolasite.com
Tajuk Iklan: PASHMINA COTTON CORAK
Teks Iklan: PASHMINA COTTON CORAK TERKINI...

HARGA RM10.00 SEHELAI
RM18.00 UNTUK 2 HELAI

MATERIAL : COTTON

BERMINAT BOLEH BUAT TEMPAHAN MELALUI EMAIL ATAU DENGAN MELAYARI BLOG KAMI UNUTK MEMBUAT PILIHAN LAIN-LAIN PRODUK SEPERTI SHAWLS, PASHMINA, INNER DAN TUDUNG LYCRA...
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.120.251

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: shawls online
Email: diatishacollection2011@gmail.com
Website/ Blog: http://diatishacollection.yolasite.com
Tajuk Iklan: PASHMINA COTTON CORAK
Teks Iklan: PASHMINA COTTON CORAK TERKINI...

HARGA RM10.00 SEHELAI
RM18.00 UNTUK 2 HELAI

MATERIAL : COTTON

BERMINAT BOLEH BUAT TEMPAHAN MELALUI EMAIL ATAU DENGAN MELAYARI BLOG KAMI UNUTK MEMBUAT PILIHAN LAIN-LAIN PRODUK SEPERTI SHAWLS, PASHMINA, INNER DAN TUDUNG LYCRA...
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.120.251

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: ustaz shafie
Email: shafie_serau@hotmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Homestay anak kuala medang
Teks Iklan: Pahang Darul Makmur.(Jalan Gambang atau Jalan pelabuhan)

Kemudahan yang disediakan:-
No.2 Lorong 32, Sungai Isap Damai , Kuantan 25150
sebuah banglo setingkat
-3 bilik tidur dengan 2 bilik air
-2 katil queen
-2 katil single
-Tempat letak kereta yang luas kerana lot tepi .
-Ruang dalaman yang luas dan selesa,estra bantal dan estra tilam,bilik utama berhawa dingin, sistem air panas,Peti Ais dan lain-lain.

Berdekatan dengan:-
-15 minit ke bandar Kuantan
-35 minit ke Gambang Water Park
-20-35minit ke UMP, ILP Shahputra, UIAM, Kolej Komuniti, Ikip, Polisas,SEMSAS,MRSM, Kipsas dan lain-lain.

kadar bayaran:

Satu malam :RM130 semalam
Malam kedua:RM100 semalam
Malam ketiga dan seterusnya:RM50 semalam

Bantu membantulah kamu dalam kebaikan dan ketakwaan
( Al-maidah : 2)

Sila buat tempahan awal : 0133604802 (pn. Suzilah)
0139389459 (ustaz shafie)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.101.255.232

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zul adnan
Email: zullyn9@gmail.com
Website/ Blog: http://lelakiintim.com
Tajuk Iklan: Produk Mengetat & Merapatkan Faraj
Teks Iklan: Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.

Maklumat Lanjut layari
http://lelakiintim.com/tongkat-ajimat-madura
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 27.125.229.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zul adnan
Email: zullyn9@gmail.com
Website/ Blog: http://lelakiintim.com
Tajuk Iklan: Pengedar Beauty Breast Pump
Teks Iklan: Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita

Maklumat lanjut layari
http://lelakiintim.com/Beauty-Breast-Pump
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 27.125.229.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zul adnan
Email: zullyn9@gmail.com
Website/ Blog: http://lelakiintim.com
Tajuk Iklan: Pherolins - Minyak Wangi Sensasi Untuk Wanita
Teks Iklan: Hormon Pemikat Lelaki; Copulins yang dihasilkan akan dikesan oleh deria manusia khususnya lelaki. Ia berupaya untuk memanupilasi keupayaan lelaki membezakan daya tarikan pada wanita. 100% Asli bebas alkohol.

Maklumat Lanjut layari
http://lelakiintim.com/pherolins
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 27.125.229.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zul adnan
Email: zullyn9@gmail.com
Website/ Blog: http://lelakiintim.com
Tajuk Iklan: Pam Pembesar Zakar Playboy
Teks Iklan: Alat Medical Device keluaran Playboy telah terbukti dapat menyelesaikan banyak masalah yang dihadapi oleh lelaki.Playboy Medical Device. Sejenis alat hampagas yang menggunakan teori BEKAM

Maklumat Lanjut Layari
http://lelakiintim.com/playboy
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 27.125.229.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zul adnan
Email: zullyn9@gmail.com
Website/ Blog: http://lelakiintim.com
Tajuk Iklan: Vimax - Kapsul Tambah Saiz Zakar Pilihan Lelaki
Teks Iklan: Herba Untuk Zuriat: Ia memperbaiki keseluruhan kesihatan seksual anda, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan menikmati kepuasan seks lebih menyeronokkan. Membesarkan saiz senjata lelaki, juga untuk awet muda.

Maklumat lanjut Layari
http://lelakiintim.com/vimax
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 27.125.229.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zul adnan
Email: zullyn9@gmail.com
Website/ Blog: http://lelakiintim.com
Tajuk Iklan: Libido Gel - Gel Tahan Lama Pilihan Lelaki
Teks Iklan: Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang. Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Hanya Dengan Sapuan Gel – 100% Asli.

Maklumat Lanjut Layari
http://lelakiintim.com/libido
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 27.125.229.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zul adnan
Email: zullyn9@gmail.com
Website/ Blog: http://lelakiintim.com
Tajuk Iklan: Phero-X Minyak Wangi Pemikat Wanita No.1
Teks Iklan: Dengan aura "Kejantanan" yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat yang tersayang, meningkatkan aura keterampilan anda.

Maklumat lanjut Layari
http://lelakiintim.com/phero-x
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 27.125.229.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Related Posts with Thumbnails
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.

BANNER SAHABAT