.

SAHABAT FOTO IKLAN:
.

.

Suhadi Sahari
Nama: biz01
Email:
Website/ Blog: http://bisnesideas.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Panduan Perniagaan untuk Dapatkan Geran
Teks Iklan: Khas untuk usahawan baru bermula, dapatkan teknik menulis rancangan perniagaan anda yang berkesan untuk mendapatkan geran-geran kerajaan dengan cara yang betul.

http://bit.ly/9qrKpd


Gunakan panduan professional Ini untuk mendapatkan geran-geran dan pembiayaan yang terdapat di Malaysia yang bernilai melebihi RM50,000!!!

Dapatkan di sini http://bit.ly/9qrKpd
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.122.104

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: rfaisal
Email: vista_ns@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.rm30segera.com/?r=rfaisal
Tajuk Iklan: Jangan Klik Kalau Tak Nak $$$$!!
Teks Iklan: Komisyen 100% RM30 Setiap Tempahan

MODAL :: RM30 SEUMUR HIDUP

Taja seorang ahli baru untuk balik modal
Anda aktifkan downline anda sendiri [tanpa admin]

KELEBIHAN AHLI :: Produk Ebooks & Web Tools Percuma
Web Promosi Sendiri

::Saya dah dpt pulangan berganda2..Anda pula bagaimana??::

Daftar & lakukan pembayaran skrg..Duit masyuk menanti anda!!

http://www.rm30segera.com/?r=rfaisal
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.138.115.152

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: bahagia2you
Email: myhappyfamily10@gmail.com
Website/ Blog: bahagia2you.blogspot.com
Tajuk Iklan: Produk Kesihatan Suami Isteri
Teks Iklan: ELO adalah satu produk yang direka khas untuk menambahkan keseronokan semasa melakukan hubungan asmara khuhus untuk pasangan suami isteri.

Hubungi kami di:
012 4620042 ( Ahmad Shuib)
019 4659426 ( Haslinda)
Email: bahagia2u@gmail.com

atau lawati blog kami di
bahagia2you.blogspot.com

*Pengedar di serata Malaysia adalah dicari. Komisyen yang tinggi menanti anda. Lawati blog kami untuk keterangan lanjut.

http://bahagia2you.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.4

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: onlinebiz01
Email:
Website/ Blog: http://bisnesideas.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Baru try dah naik sales!
Teks Iklan: Baru try teknik rahsia promosi affiliate ni. Hebat dan mengagumkan. Harga pun berpatutan. Tapi terhad! Siapa yang nak tahu rahsia promosi affiliate yang berkesan silalah dapatkan di sini

http://bit.ly/aqhXpz

Anda juga perlu tahu,68.7 % Usahawan Internet GAGAL Menjana Sebarang Pendapatan Melalui Affiliate!! Jadi, rahsianya di sini. X rugi beli, labur sedikit untuk ilmu nak dapatkan untung berganda, apa salahnya. X sampai 30 ringgit pun.

Cepat. Terhad ni http://bit.ly/aqhXpz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.93.133

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: qronaldo7
Email: xsqahar_84@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.rm30segera.com/?r=qronaldo7
Tajuk Iklan: Bisnes Panas..Rm30 Shj
Teks Iklan: ::..RM30Segera.Com..::Komisyen 100% RM30 Setiap Tempahan

MODAL :: RM30 SEUMUR HIDUP

Taja seorang ahli baru untuk balik modal
Anda aktifkan downline anda sendiri
http://www.rm30segera.com/?r=qronaldo7 << Daftar sekarang!!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.67.117

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: za
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website/ Blog: http://i-network.us/powerbiz
Tajuk Iklan: i-network Aplikasi FB Pertama Didunia
Teks Iklan: i-network Aplikasi FB Pertama Didunia...Hanya tag member2 anda & invite shj, duit terus ke bank anda setiap hari...tak perlu cari org..best tul..jom daftar skrg sblm terlambat!!! http://i-network.us/powerbiz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.29.218
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: ari
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Tajuk Iklan: Tiada modal? Usah risau! kami ada cara untuk anda Jana Pendapatan...
Teks Iklan: Salam,
Saya ada berita baik kepada mereka yang ingin menambah pendapatan tambahan tapi tak de MODAL. Jangan RISAU kerana Ianya tidak memerlukan modal untuk anda join. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik iklan yang diberi dan menerima komisen dari cash88.com
*DUIT PERCUMA DAN SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA INI? *
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan
ribuan ringgit setahun untuk menggiklankan produk dan
perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos mereka untuk
mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya.
Cash88.com adalah sebuah syarikat pengiklanan Internet. Sebagai
pembaca anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka.
Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari pengiklan sahaja .
*ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT
KAYA?*
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak
perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa
yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari
pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacaanya.

HARUS DIINGAT!! Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni
atas usaha anda nakdapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE
DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN
pada anda. Di sini 'JUST SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG
PROMOTE barang2 dia oranglah dan anda dapat komisen. Macam
itulah caranya...Faham betul-betul ya cash88.com AKAN BAYAR
ANDA. Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang
ada dalam cash88. com ni.Lagi pun bukannya rugi apa-apa kerana anda tak keluar modal 1 sen pun. Kalau tak pun join je suka-suka, klik-klik iklan dah dapat duit percuma.
PERINGATAN KEPADA YANG
BERAGAMA ISLAM!!!Kalau anda nak duit tu halal...anda DILARANG
main Lotto yang ada di dalam 'website' tu....tepuk dada tanya
iman...Jangan bimbang! Sesiapa sahaja akan join kita sebab
program ini percuma!
Pendapatan bergantung kepada KERAJINAN anda KLIK iklan -iklan
di cash88.
Sila lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Selamat Berjaya!! p.s : Untuk mendapatkan downline, bukannya
susah, lagi pun pendaftaran percuma sahaja. Apa yang perlu anda
lakukan hanya copykan sahaja iklan ini dan tukarkan alamat website
saya kepada alamat anda. Mudah Bukan! =http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=(username anda)

Cara-cara nak daftar:-
1 Anda klik link ni http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409

2 Klik sign up dan akan keluar new window cash88.com. Taip alamat email anda di sebelah kanan.

3 Buka email anda dan klik URL yang diberi untuk pengesahan. Selepas itu klik sign up dan isi borang pendaftaran yang diberi.

4) Pada ruangan 'Upline Username' atau "Referer" isikan nombor '040919860409' dan pada ruangan Bank ,isikan nama bank anda dan nombor akaun bank anda.

5) Selepas sign up, anda login akaun anda masukkan username dan password yang anda tulis dalam borang tadi.

6) Seterusunya anda boleh klik salah satu yang berikut "simple answers","national advertisement" atau"right answers"

7) Disitu terdapat banyak kategori, anda klik salah satu dan klik satu-satu iklan yang ada sehingga masanya habis atau sehingga keluar perkataan "Your account has been credited thank You" disebelah atas window, barulah anda padam window tadi dan klik iklan yang lain. Selesai.

8) Untuk NATIONAL ADVERTISEMENT klik pada 'members' bukan 'visitors'.

9) untuk keluarkan komisen anda, anda klik claim my earn lotto gambar orang pegang duit. Mudah bukan.

10) Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada
banner. SENANG KAN !
11) . Untuk tambah duit anda dalam 'account' tu, anda hanya
jemput rakan-rakan anda dengan langkah pertama anda
masuk tadi? Hanya taip mereka punya email. ataupun anda
copy / paste saja email ni.
12) Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang mereka
hantar ke email anda atau pun buka terus akaun anda yang
dah berdaftar dengan cash88. com dan untuk buka akaun,
klik pada 'login' dan masukkan username dan password anda
sebelum ni. Kemudian klik kat \"Your Inbox\" dan klik setiap
iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu
mengambil masa kira-kira 60 saat. Lepas tu baru tutup dan
buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang
boleh ditukar nanti.

13). Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat \"My
Earning\".

14). Jangan risau ni bukan penipuan.... saya tak tipu!!!sila
lawati :

http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Dah la daftar percuma, tak perlu bayar apa-apa. Lepas tu keje nya hanya klik iklan je dah dapat komisen. SENANGKAN, jadi klik http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409

P/S :Jika dah daftar anda boleh menukar link affiliate di atas kepada link anda hanya masukkan username anda sahaja. Contoh http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=(username anda)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.104.75

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: sheila khomenie
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.65.74

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: sheila khomenie
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.


Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.65.74

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: epin
Email: md_epin86@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.referkawan.com/users/uid/841
Tajuk Iklan: WOW!!! banyaknya duit RM5 masuk akaun bank aku...
Teks Iklan: Salam,

BISNES PALING HEBAT JANA UNTUNG
Nikmati keuntungan

Modal RM10 dan anda taja dapat RM5 terus ke akaun bank anda.
Jangan terkejut jika RM5 membanjiri akaun anda TANPA HENTI!!!
Daftar sekarang…

http://www.referkawan.com/?ref=841
http://www.referkawan.com/users/uid/841

Anda hanya perlu mempromosikan Web Replika anda dan terima Komisen…

CIRI-CIRI HEBAT referkawan.com

Modal rendah hanya RM10.00
50% Komisen milik anda
Web Promosi percuma
Komisen terus ke akaun bank anda…

APA TUNGGU LAGI DAFTAR SEKARANG!!!

http://www.referkawan.com/?ref=841
http://www.referkawan.com/users/uid/841

NIKMATI LIMPAHAN RM5 BERTERUSAN KE AKAUN BANK ANDA SETIAP HARI!!!

Simple dan senang serta duit terus ke akaun bank anda!!! CEPAT JADI YANG TERAWAL UNTUK MENDAPATKANNYA…
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.20.77

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/av77mY
Tajuk Iklan: REVOLUSI BARU 2010
Teks Iklan: Terbukti Pendapatan 4 ANGKA SEMINGGU secara PART TIME/FULL TIME. Pendapatan TIADA HAD. Anda yang tentukan. 3 JAM sehari dah cukup. TIADA PANGKAT, TIADA PAIRING dan TIADA HAD MASA. KOMISEN 100% PERTAMA di Malaysia. Bukan MLM tetapi berkonsepkan AFFILIATE. Online dan Offline.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.223.24
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/dpDx89
Tajuk Iklan: TEKNIK TERKINI MENJANA PENDAPATAN SECARA SMS DAN ONLINE
Teks Iklan: Dapatkan segera Ebook yang disediakan khas oleh saya.. Ianya percuma!!! Dalam Ebook tersebut, saya menyediakn teknik2 terbaru untuk panduan bgi org2 yg nk berjaya mnjdi jutawan mengikut kaedah sms dan juga online.. Apa tnggu lagi, dapatkan lah di =>> http://bit.ly/dpDx89
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.223.24
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/dpDx89
Tajuk Iklan: LAPORAN RAHSIA MENJADI JUTAWAN.. FREE!!
Teks Iklan: Di dalam laporan tersebut, saya akan nyatakan teknik terbaru menjana pendapatan melalui sistem sms.. Yang mana ia bakal mengubah hidup anda..
dapatkan segera di =>> http://bit.ly/dpDx89
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.223.24
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Tajuk Iklan: Rahsia menjana income di cash88.com dengan membaca iklan.... Tiada modal
Teks Iklan: CARA-CARA NAK DAFTAR?.
MUDAH SAJA...
1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada
browser:- http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
2. Klik sign up dan akan keluar new window cash88.com
3. Taip alamat email anda (di sebelah kanan). Nanti mereka akan hantar pada
email anda untuk pengesahan.
4. Tutup (Close) laman tu.
5. Selepas itu ...Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan
ni\" cash88.com \" . sign up 'URL' dan 'Click'.
6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda
taip alamatemail anda tu.
7. Klik pada 'Sign Up'.
8. Isi borang yang disediakan.
9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang
anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB)
ke,Maybank ke?.pilih mengikut kehendak anda.
10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.
11. Lepas itu 'login' pada web cash88.com , Masukkan Username
denganPassword yang anda tulis dalam borang tadi.
12. Seterusnya, klik pada "simple answers","national advertisement" atau"right answers" .
13. Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut.
Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20
point. Untukklikbanner, tunggu sampai habis surf (lebih
kurang dlm 60 saat saja).
14. Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads' untuk
ke'categories' yang lain pulak.
15. Klik kat 'My Earnings'?
16. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada
banner. SENANG KAN !
17. Untuk tambah duit anda dalam 'account' tu, anda hanya
jemput rakan-rakan anda dengan langkah pertama anda
masuk tadi? Hanya taip mereka punya email. ataupun anda
copy / paste saja email ni.
18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang mereka
hantar ke email anda atau pun buka terus akaun anda yang
dah berdaftar dengan cash88. com dan untuk buka akaun,
klik pada 'login' dan masukkan username dan password anda
sebelum ni. Kemudian klik kat \"Your Inbox\" dan klik setiap
iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu
mengambil masa kira-kira 60 saat. Lepas tu baru tutup dan
buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang
boleh ditukar nanti.
19. Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat \"My
Earning\".
20. Jangan risau ni bukan penipuan.... saya tak tipu!!!sila
lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
HARUS DIINGAT!! Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni
atas usaha anda nakdapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE
DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN
pada anda. Di sini 'JUST SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG
PROMOTE barang2 dia oranglah dan anda dapat komisen. Macam
itulah caranya...Faham betul-betul ya cash88.com AKAN BAYAR
ANDA. Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang
ada dalam cash88. com ni. PERINGATAN KEPADA YANG
BERAGAMA ISLAM!!!Kalau anda nak duit tu halal...anda DILARANG
main Lotto yang ada di dalam 'website' tu....tepuk dada tanya
iman...Jangan bimbang! Sesiapa sahaja akan join kita sebab
program ini percuma!
Pendapatan bergantung kepada KERAJINAN anda KLIK iklan -iklan
di cash88.
Sila lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Selamat Berjaya!! p.s : Untuk mendapatkan downline, bukannya
susah, lagi pun pendaftaran percuma sahaja. Apa yang perlu anda
lakukan hanya copykan sahaja iklan ini dan tukarkan alamat website
saya kepada alamat anda. Mudah Bukan! =http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
*ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT
KAYA?*
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak
perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa
yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari
pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacaanya.
*DUIT PERCUMA DAN SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA INI? *
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan
ribuan ringgit setahun untuk menggiklankan produk dan
perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos mereka untuk
mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya.
Cash88.com adalah sebuah syarikat pengiklanan Internet. Sebagai
pembaca anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka.
Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari pengiklan sahaja .
*BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?** *
Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi
apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam
cash88.com bukan syarikat yang alang-alang antara pengiklannya
termasuklah Yahoo.com, Google.com , MSN.com , Music.com ,
MP3.com , TheStar, Utusan Malaysia hampir semua bank di
Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar. Anda
akan dapat melihat senarai pengiklan-pengiklan selepas mendaftar
nanti.
Untuk tambah duit anda dalam akaun anda, anda juga boleh
menjemput kawan-kawan anda untuk menjadi ahli.. Cara masuknya
sama dengan cara anda masuk tadi tetapi kena gunakan id anda
sebagai penaja. Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut.
Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan ada akaun email dan apa
sahaja akaun bank.
*Level 1* = *5%*
*Level 2* = *5%*
*Level 3* = *5%*
*Level 4* = *5%*
*Level 5* = *4%*
*Level 6* = *4%*
*Level 7* = *4%*
*Level 8* = *3%*
*Level 9* = *3%*
*Level 10* = *3%*
*Bayangkan.. * Jika anda setiap orang menaja 10 orang dan
membaca/klik iklan setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000
point (kalau klik semua iklan/banner lebih dari 1000 point boleh
dapat sehari)
Anda
1,000 POINT x 100% = x 0.01 = *RM10*
Level 1
10 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5
Level 2
100 orang x 1,000 = 100,000 PNT x 5% = 5,000 POINT x 0.01 SEN = RM50
Level 3
1,000 orang x 1,000 =1,000,000 PNT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN =
RM500
Level 4
10,000 orang x 1,000 = 10,000,000 PNT x 5% = 500,000 PNT x 0.01
SEN = RM5000
JUMLAH LEVEL 1 LEVEL 2 LEVEL 3 LEVEL 4 = *RM5,565.000*
*Lihat di Level 4 sahaja jika struktur tersebut diatas terjadi anda
boleh meraih pendapatan sebanyak RM5,565.00 sehari !*
*APAKAH KEGUNAAN POINT?*
*Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama
juga 1 sen. Semua point dari downline akan terkumpul selepas jam 5 petang
*1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai *
*2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com*
*3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88.com*
*Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kehebatannya. .. *
Daftar PERCUMA dan Klik Link di bawah ini:
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.60.8
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/av77mY
Tajuk Iklan: KERJA PART TIME
Teks Iklan: KERJA SAMBILAN DENGAN KOMISEN 100% MILIK ANDA..
ANDA HANYA PERLU PROMOSI SAHAJA.. JIKALAU ADA YG DAFTAR DI BAWA ANDA, ANDA AKAN MEMILIKI 100% KOMISEN TERSEBUT.. PROGRAM PERTAMA D MALAYSIA YG MENAWARKAN 100% KOMISEN KPD AHLINYA.. JDI LAH YG TRAWAL... RAMAI YG TLAH BRJYA.. ANDA TIDAK PANDAI DLM PROMOSI.. JGN RISAU, KAMI SEDIA MNGAJAR ANDA.. KERANA KAMI MMPUNYAI CWNGAN D SELURUH MALAYSIA.. KAMI JUGA MENYEDIAKAN SEMINAR BGI YG TIDAK PANDAI DALAM BAB BAB INI.. UNTUK MAKLUMAT LANJUT.. LAYARI WEB INI =>> http://bit.ly/av77mY.. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DI UTARA DI YM SAYA IAITU tarmizimdsaad@yahoo.com ..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.223.24
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/av77mY
Tajuk Iklan: KERJA PART TIME
Teks Iklan: INGINKAN KERJA SAMBILAN UNTUK MENAMBAH PENDAPATAN ANDA..
LAYARI WEB INI UNTUK MAKLUMAT LANJUT =>> http://bit.ly/av77mY
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.223.24
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Free email setiap hari
Email: marketing@raziman-net.com
Website/ Blog: http://www.raziman-net.com/
Tajuk Iklan: Free 100,000 email setiap minggu
Teks Iklan: Dengan subscribe laman ini, anda akan terima :

1. 5 email aktif dari saya kumpul setiap kali terima email
2. 100,000 email yang saya beli setiap minggu

Anda dinasihatkan jangan menghantar terlalu banyak email dan selalu untuk mengelakkan mengganggu mana-mana individu

Kebanyakan email saya adalah berkaitan dengan perniagaan, design, dan pemasaran online

Contoh :

1. Pendaftaran agent topup
2. Cara membuat blog
3. Cara pendaftaran agent affiliate
4. Beberapa senarai bisnes scam (penipuan)
5. Design mencantikkan blog anda
6. Teknik promosi berkesan
7. Pembelian alat bantuan promosi
8. Bisnes terkini
9. Penerangan tentang pelbagai peluang perniagaan online
10. Bisnes tanpa modal atau bermodal
11. Dan sebagainya

Klik Sini http://www.raziman-net.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.164.87.98

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Amirul
Email: amirulmukmin.mukmin@gmail.com
Website/ Blog: http://www.beautyherbs.biz
Tajuk Iklan: Rahsia Wajah Berseri Dalam 7 Hari Dengan Herba Langkawi
Teks Iklan: Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi...

Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya...anda pasti jatuh hati...

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-

Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.


Harga Promosi
Pakej 1 (50gm Ninety Nine Face)
RM40.00
(Harga tidak termasuk kos pos laju)
Pakej 2 (50gm Ninety Nine Face 50gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM56 free Sinus Herbs Pos Laju
Sabah & Sarawak : RM60 free Sinus Herbs Pos Laju
(Harga termasuk kos pos laju)


Testimoni 1


\"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy.\"

- zuranida othman -


Testimoni 2

sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu\"

sharifah naterah -


Testimoni 3

\"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu..\"

- Noor Aida Ayu -


Testimoni 4

Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...

- Ahmad Sobri -
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.107.81

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.fineptc.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Anda baca iklan, anda dapat $$$.....1 iklan,,,$10 anda di bayar...
Teks Iklan: Salam,

Saya ada berita baik nak sampaikan ni, Itu pun saya baru tahu.
Anda tahu berapa saya dapat income hari ni? Hampir $300...

Nak tahu caranya? mudah je... saya baca iklan je...lepas tu dibayar.... senangkan

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
http://www.fineptc.com/index.php?ref=ari04
http://www.clixsense.com/?3265168

Jika anda mahukan $$$ macam saya dapat boleh JOIN secara PERCUMA, TAK KELUAR MODAL SATU SEN PUN.

KLIK salah satu LINK di atas. Kalau nak klik semua pun boleh, lagi dapat banyak $$$$.
Siapa cepat dia yang dapat. Saya baru daftar, lepas tu klik dan baca iklan dah dapat $150....Tak penat pun

Jadi cepat jadi yang terawal untuk dapat $$$$.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.121.32

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)
Teks Iklan: Jika anda memerlukan khidmat pengangkutan utk berpindah rumah atau pejabat dan sebagainya...
kami bersedia utk membantu anda..
Lokasi kami di IPOH,PERAK
Kos perkhidmatan bergantung kepada jarak lokasi pemindahan...
harap maklum..
hubungi kami utk keterangan lanjut di..
ZAIN( 019-2713376)..
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan(kargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
PERAK KE KL/SELANGOR
KL KE PERAK
KL KE PENANG
KL KE KEDAH
KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.82.66
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Bisnes Online - Agent Topup - Agent Affiliate
Email: bisnes@raziman-net.com
Website/ Blog: http://www.raziman-net.com/
Tajuk Iklan: Tak perlu cari orang masih dapat pendapatan
Teks Iklan: 1 lot iklan berharga RM60 selama 30 hari. Setiap kali iklan anda tamat anda akan dapat semula 150%. Pasif income tanpa mencari orang. Layari http://www.2kali.com/?s=13

Contoh anda sewa 5 lot, bayar RM300 dapat semula RM450 selama 30 hari

Dijamin dan terbukti dapat oleh semua ahli.
Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

Adakah Bisnes Online satu PENIPUAN?

Bisnes online adalah bisnes yang dijalankan secara online yang menjual produk maya atau produk material. Kebanyakan bisnes online memberi kelebihan kepada ahli jika membeli produk syarikat iaitu menjadi Agent Affiliate. Terdapa juga yang tanpa membeli produk seperti PPL dan PPC

===========================================

Apakah Agent Affiliate?

Agent Affiliate adalah agent yang mendapat kebenaran sah dari syarikat untuk menjual semula produk syarikat untuk mendapat komisyen dari syarikat. Setiap syarikat mempunyai % yang tersendiri. Apabila anda membawa seorang rakan sertai dan beli produk, automatik anda akan dapat komisyen dan menjadi Ahli Affiliate

===========================================

Apakah PPL?

Agent Affiliate PPL (Pay per lead) mendapat komisyen setiap kali seorang ahli daftar pada suatu link referral tanpa bayar atau berbayar

===========================================

Apakah PPC?

PPC (Pay per Click) adalah sistem yang digunakan kebanyakan website pengikanan besar seperti google, yahoo dan nuffnang. Setiap kali seseorang klik iklan pada website/blog anda, anda akan dibayar sejumlah komisyen

===========================================

Bagaimana jana pendapatan pasif tanpa mencari orang? Sewa 1 lot iklan. Buat pembayaran RM60 untuk penyewaaan. Isi borang pendaftaran dan pengesahan. Tunggu 30 hari anda akan dapat semula 150%. Max 50 lot dalam seminggu. Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

===========================================

Mungkin anda juga berminat untuk :

1. Menjadi Agent Topup Handphone (Automatik jadi agent affiliate)
2. Menjadi Agent Tupperware Brand
3. Membeli Email Blaster hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)
4. Membeli SMSbulk hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)

===========================================

Adakah anda tidak mempunyai modal?

1. Peruma untuk menjadi agent affiate jual ebook script website
2. Loginwang : hanya login setiap hari anda mendapat RM0.50

===========================================

Layari : http://www.raziman-net.com/
Hubungi : 0147379792 (eman)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.164.79.109

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Pantas.my
Email: admin@pantas.my
Website/ Blog: http://www.pantas.my/admin
Tajuk Iklan: PORTAL IKLAN TERUNGGUL DI MALAYSIA WANG LEBAT!!!
Teks Iklan: Bismillah..Salam Ramadhan! PERCUMA! Kami di Pantas.my menjemput semua Usahawan dlm semua bidang spt Automotif,Rumah & Hartanah,Kelengkapan,MLM,Elektronik,Hobi & Minat,Perniagaan,Pelancongan & Kerjaya beriklan secara...PERCUMA! di Portal iklan Pantas.my..jgn tunggu lagi kembangkan perniagaan anda di pantas.my pasti meletup! daftar skrg dan log in..klik iklan teks & terus beriklan secara PERCUMA! Kami juga menyediakan iklan Banner dgn kos Luarbiasa!>Rm50 (dpt nilai kredit Banner Rm100) Rm250 ( dpt nilai kredit Banner Rm700) dan Rm500 ( dpt nilai kredit Banner Rm2000)..dan DAPAT MENCIPTA PENDAPATAN LEBAT BERTERUSAN.. WALAUPUN TIDAK AKTIF MENAJA!!(ketahui RAHSIA bagaimana bermodal rm80 sekali saja dpt Rm60 berulang kali,modal rm460 dpt Rm480 berulang kali dan rm920 sekali saja tapi dapat pendapatan RM960 Berulang kali tanpa henti walaupun anda tidak aktif menaja!) HEBAT! HEBAT! HEBAT! Hanya di PANTAS.MY!!!! http://www.pantas.my/admin
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.44.233
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: WOW!!! hari ni aku dapat income $35.00.... Kau orang bila lagi?
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track? kami di sini akan membantu!
program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Welcome To Ten Dollar Click! http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Are you ready to put your cash earnings on the fast-track? We are here to help! Our program allows you to earn money easily from the comfort of your own home. We will pay you $10 per click and 50% of your referrals\' earnings. Once your account reaches at least $10,000 you can withdraw your earnings to PayPal or Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
There\'s no risk since you can join our program without paying anything - it really is free to join and earn! Registration only takes a minute and your account is automatically approved so you can start clicking in a matter of minutes! What are you waiting for? Join TenDollarClick Today
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.22.94

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Alfred
Email: cvvun@hotmail.com
Website/ Blog: www.mytunetalk.com/cvvun
Tajuk Iklan: Jana Untung Dgn Mobile Phone Anda
Teks Iklan: Syarikat ini bekerjasama dgn Tune Talk sdn bhd. Produknya ialah sim kad Tune Talk Prepaid. Pemasaran product adalah secara MLM. Kita dpt komisen apabila pelanggan top up/reload. Kita akan dpt komisen seumur hidup selagi pelanggan kita guna sim kad tersebut. Passive Income yg sangat lumayan!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.71.16
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.clixsense.com/?3265168
Tajuk Iklan: $10 untuk 1klik
Teks Iklan: Salam

Program Affiliate baru untuk anda join sekarang. Jana pendapatan dengan klik sahaja. 1 Klik anda akan di bayar $10 oleh Clixsense.com

http://www.clixsense.com/?3265168

Anda hanya perlu mempromosikan link Affiliate anda sahaja. Dan jika ada yang klik link Affiliate anda, anda akan di bayar $10. Cuba bayangkan jika Ramai yang klik link Affiliate anda, berapa yang anda akan dapat...

http://www.clixsense.com/?3265168

Join sekarang hanya Klik dan daftar PERCUMA di: http://www.clixsense.com/?3265168
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.101.40

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Baru join dah dapat $5.00.... kalau hari-hari!!!
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track? kami di sini akan membantu!
program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Welcome To Ten Dollar Click! http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Are you ready to put your cash earnings on the fast-track? We are here to help! Our program allows you to earn money easily from the comfort of your own home. We will pay you $10 per click and 50% of your referrals\' earnings. Once your account reaches at least $10,000 you can withdraw your earnings to PayPal or Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

There\'s no risk since you can join our program without paying anything - it really is free to join and earn! Registration only takes a minute and your account is automatically approved so you can start clicking in a matter of minutes! What are you waiting for? Join TenDollarClick Today
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.76.240

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: pendekar
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: Ebook2 Pendekar, Kebatinan, Pengasih.. Dll
Teks Iklan: dptkan 19 ebook2 pendekar, kebatinan, pengasih dll di sini..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.120
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Buat duit dengan klik...1 klik $10 dan refer pada rakan-rakan...tanpa keluar modal,PERCUMA!!
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track?

kami di sini akan membantu!

program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.39.83

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Mahadzir Talib
Email: mahadzir86@yahoo.com
Website/ Blog: www.tunjuklangit.net
Tajuk Iklan: Kapsul Buah Tunjuk Langit
Teks Iklan: ALTERNATIF MUJARAB UNTUK MENYEMBUHKAN PENYAKIT ATAU SEBAGAI MAKANAN KESIHATAN SEJAK BERATUS TAHUN DAHULU SEPERTI..

+ kencing manis
+darah tinggi
+ mengurangkan kolestrol
+ mencegah barah
+ gout
+ kuruskan badan
+ sakit jantung
+ lemah jantung
+ sakit sendi
+ migrain
+ melancarkan perjalanan darah
+ melambatkan pembekuan darah
+ meningkatkan kecergasan badan
+ meningkat tenaga batin

Buah TUNJUK LANGIT telah mendapat perhatian di mata dunia sejak kebelakangan ini setelah banyak kajian bioteknologi yang dijalankan menemui pelbagai kebaikan yang boleh diperolehi daripada buah tersebut.
Pakar-pakar saintis bioteknologi berpendapat bahawa biji dari buah Mahogany mengandungi banyak khasiat semulajadi yang boleh dijadikan penawar bagi membantu dan meningkatkan sistem pengedaran darah di dalam tubuh manusia.

Buah TUNJUK LANGIT mempunyai keistimewaan yang sukar diperolehi dari mana-mana tumbuhan herba di seluruh dunia. Ia mengandungi kandungan tertinggi tiga komposit aktif utama iaitu Flavonoids, Saponins dan Bitter Alkaloid. Di samping itu, ia juga mengandungi pelbagai nutrisi semulajadi yang dapat mengekalkan tahap kesihatan tubuh badan dan meningkatkan tenaga keseluruhan badan manusia seperti protein, mineral, pelbagai vitamin, karbohidrat dan sebagainya.

Swietenia macrophylla, Mahogani Daun Besar atau Mahogani Honduras adalah tumbuhan liar yang berasal dari jenis pokok Meliaceae (keluarga pokok Mahogani atau Mahoni). Pokok ini tumbuh di kawasan hutan hujan tropika yang bersuhu kering dan lembap terutamanya di Amerika Selatan, India Barat, Kepulauan Indonesia, Fiji, Honduras, Kepulauan Solomon dan juga Malaysia. Ia digelar Raja Swietenia atau Raja Mahogani oleh kerana mutu kayunya yang tinggi di pasaran dunia sejak beratus tahun yang lalu.

DAPATKAN PRODUK KAMI SEKARANG HUBUNGI 017-6627969
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 182.63.8.76

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Nak jana pendapatan, tapi tak de modal...tak perlu susah kan diri, Mari sertai kami.Daftar percuma dan refer pada rakan-rakan anda...
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Selepas itu anda akan diberi link Affiliate dan anda hanya perlu mempromosikan Web Replika anda. Semakin ramai yang daftar di web replika anda, semakin banyak lah income yang anda dapat.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.78.81

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Bila join dah dapat income...Dengan login dah dapat $10.00...Tak payah keluar modal pun, apa tunggu lagi ..KLIK la!!
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.74.142

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Pantas.my
Email: admin@pantas.my
Website/ Blog: http://www.pantas.my/admin
Tajuk Iklan: PORTAL IKLAN TERUNGGUL DI MALAYSIA WANG LEBAT!!!
Teks Iklan: Bismillah..Salam Ramadhan! PERCUMA! Kami di Pantas.my menjemput semua Usahawan dlm semua bidang spt Automotif,Rumah & Hartanah,Kelengkapan,MLM,Elektronik,Hobi & Minat,Perniagaan,Pelancongan & Kerjaya beriklan secara PERCUMA! di Portal iklan Pantas.my..jgn tunggu lagi kembangkan perniagaan anda di pantas.my pasti meletup! daftar skrg dan log in..klik iklan teks & terus beriklan secara PERCUMA! Kami juga menyediakan iklan Banner dgn kos Luarbiasa!>Rm50 ( dpt nilai kredit Banner Rm100) Rm250 ( dpt nilai kredit Banner Rm700) dan Rm500 ( dpt nilai kredit Banner Rm2000)..dan DAPAT MENCIPTA PENDAPATAN LEBAT BERTERUSAN.. WALAUPUN TIDAK AKTIF MENAJA!!(ketahui RAHSIA bagaimana bermodal rm80 sekali saja dpt Rm60 berulang kali,modal rm460 dpt Rm480 berulang kali dan rm920 sekali saja tapi dapat pendapatan RM960 Berulang kali tanpa henti walaupun anda tidak aktif menaja!) HEBAT! HEBAT! HEBAT! Hanya di PANTAS.MY!!!! http://www.pantas.my
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.18.66
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: mohd hasrul mohd radzi
Email: streamyxacol@gmail.com
Website/ Blog: streamyxacol.blogspot.com
Tajuk Iklan: mari ramai2 daftar streamyx
Teks Iklan: saya menyediakan perkhidmatan mendaftar line telefon @ streamyx @ upgrade streamyx.anda pasti tidak mahu bersesk2 beratur di tm untuk urusan pendaftarananda boleh mendaftar dengan saya sama ada online(ym) ataupun offline(sms/call).tiada cas perkhidmatan yang dikenakan dan urusan 24/7.maklumat anda akan terus dimasukkan ke sistem tm sejurus selepas anda mendaftar dengan saya.urusan adalah seringkas yang mungkin untuk memudahkan anda
ym : warisan_h
sms/call : 0193654538 (hasrul)

Tiada yuran pemasangan(RM88), tiada yuran pengaktifan(RM75) dan percuma sewa bulanan line telefon(RM25)

Pakej streamyx yang disediakan

512kbps (Rm 90 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma panggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 15sen/min ke talian selain talian tetap Tm

1Mbps (RM110 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma penggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 10sen/min ke talian selain talian tetap Tm

2Mbps (RM 130 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma panggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 10sen/min ke talian selain talian tetap Tm

4Mbps (RM140 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma panggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 10sen/min ke talian selain talian tetap Tm
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.137.244.143

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: azin
Email: labux2xlabi@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: perkhidmatan sewa khemah/canopy
Teks Iklan: perkhismatan sewa canopy untuk semua jenis majlis harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
aznie
017-3060584
http://www.x2xazincanopy.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.74.18
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: epin04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Dengan login je boleh dapat $10.00...pastu tak payah keluar modal 1 sen pun.
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.30.137

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: rohaizam
Email: izmarohaizam@yahoo.com
Website/ Blog: www.hyprobulks.com/awang76
Tajuk Iklan: RAHSIA JANA 5 ANGKA SEMINGGU!!!!!
Teks Iklan: PENDEDAHAN LUAR BIASA!!!!!
MUDAH@LUMAYAN@MAMPU@SENANG….
Dengan hanya bermodalkan RM500 dan kekurangan ilmu ict saya masih mampu menjana pendapatan HEBAT DAN LUMAYAN.Saya buat hanya part time sahaja.Sebagai seorang pekerja biasa apa yang saya perolehi sekarang sungguh luar biasa berkali-kali ganda dari pendapatan bulanan saya.Jangan berlengah JOM sertai HYPROBULKSMS bersama saya….

HyproBulkSMS menawarkan komisyen affiliate yang tinggi
dimana anda akan mendapat sehingga 100% komisyen
affiliate. Dengan hanya bermodalkan sebanyak RM250 @
RM500 @ RM1,000 seumur hidup, anda boleh menjana
pendapatan yang hebat setiap bulan. Anda juga akan
memperolehi sistem BulkSMS (penghantaran SMS) dan
sistem e-wallet untuk pengiraan komisen anda.

Tiada halangan dari kerajaan malayasia..
bukan mlm,e-dagang,wang pos,skim cepat kaya,pelaburan & surat berantai…
Ramai ahli kami yang dah dapat income 5 angka seminggu..

pelan pemasaran….
http://www.hyprobulks.com/system.php?ref1=awang76

SEKIRANYA ANDA BELUM TERLINTAS UNTUK SMS KAMI,MAKA ANDA MASIH SANGGUP BERTUANKAN KESEMPITAN HIDUP!!!!MAKA BELUM SAMPAI MASANYA TUHAN MENAMBAH SATU LAGI SUMBER PENDAPATAN ANDA...

JANGAN TUNGGU LAGI…
Daftar percuma sekarang….
http://www.hyprobulks.com/join.php?ref1=awang76

untuk keterangan lanjut sila hubungi...
ROHAIZAM..hp:60127391289
URL...www.hyprobulks.com/awang76
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.96.146

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: ari-epin
Email: md_epin86@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.referkawan.com/?ref=841
Tajuk Iklan: Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan
Teks Iklan: Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=841 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
muhammad arifin
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.22.137

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: khairul
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: komisyen 80%
Teks Iklan: Salam Sejahtera,

saya ingin menjemput anda join biz ROLUTION
baru datang ke asia 4 MEI 2010,tetapi sudah 18 tahun di eropah!!

menawarkan komisyen yang lumayan,komisyen 80%!!!! dan modal pula rendah!

lawat http://thousands.ws/rolution.html

BONUS 1 : Quick Start Dollars
Anda akan dibayar $15 bagi setiap orang yang anda taja. Jika anda taja 1 orang sahaja sebulan anda akan dapat Quick Start Dollar $15 sudah pasti untung sebab bayaran bulanan anda hanya $13 sebulan.

BONUS 2 : 5 in 7 Cash
Anda akan mendapat komisyen tambahan USD50 sekiranya berjaya menaja 5 orang dalam masa seminggu (dari Isnin hingga Sabtu). Dan tentu saja, anda juga boleh mendapatkan $ 75 daripada Bonus Quick Start Dollars, menjadikan jumlah keseluruhan sebanyak $125. Anda boleh melakukan hal ini berkali-kali. Tidak ada batasan!

BONUS 3 : Commisions
Anda akan terus dibayar komisyen USD1 dari level 1 hingga level 5 dan USD0.25 dari level 6 hingga level 8 pada setiap bulan selagi kesemua mereka membuat Maintenance Bulanan sebanyak USD13. Tidak kira samada anda taja atau limpahan (Spillover ) daripada UPLINE anda.

BONUS 4 : Double Comissions
Anda dapat bonus tambahan USD1 bagi setiap tajaan anda. Tidak kira samada downline yang anda taja itu berada direct bawah anda ataupun telah spillover ke bawah downline anda.

BONUS 5 : Spillover
Pelan pemasaran ROLUTION adalah berdasarkan Matriks 5x8. Jika level 1 anda sudah cukup 5 downline, ianya akan turun ke level 2 secara automatik. Dengan adanya spilover, ianya menjadikan downline anda lebih bersemangat untuk bekerja dan tidak akan berhenti kerana mendapat downline secara automatik daripada Upline. Maka network anda semakin ramai hasil daripada spillover daripada UPLINE.

BONUS 6 : Matching Bonus
Adalah bonus yang akan anda dapat mengikut kadar peratus tertentu daripada pendapatan setiap downline yang anda taja (bukan downline yang anda dapat daripada spillover dari upline anda).
10% Komisyen Generasi 1
10% Komisyen Generasi 2
10% Komisyen Generasi 3
5% Komisyen Generasi 4 hingga Infiniti

awat http://thousands.ws/rolution.html
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 202.170.51.238

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari
Nama: Noy
Email: noy.unguviolet@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Berniaga tanpa modal?
Teks Iklan: Khusus kepada peniaga2,pemborong,pembekal,pengganggur sekalian..Kami akan menganjurkan seminar mengenai trading china disamping menunjukkancara kepada untuk berniaga tanpa modal..Ini adalh peluang yang baik untuk semua,seminar terhad kepada 120 orang peserta.Cepat2 tempah kedudukan anda.Sila email saya untuk pendaftaran dan butiran lanjut..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 172.12.1.71
0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Rafiq
Email: mrj_rafqi84@yahoo.com.my
Website/ Blog: http://www.rmfpower.com
Tajuk Iklan: ALAT JIMAT MINYAK TERLARIS MASA KINI \"MPC\"
Teks Iklan: Fungsi utama MPC adalah sebagai penstabil sistem kuasa bateri kepada kenderaan. Ianya dapat mengoptimumkan kuasa bateri ditahap 12V. Bermakna kehilangan tenaga bateri kereta dapat dikurangkan. Ia juga akan mengekalkan tahap kuasa bateri secara berpanjangan selagi ia digunakan.

Kenderaan akan terasa lebih mantap kerana ianya mendapat tenaga yang sepatutnya dihasilkan. Peningkatan pada \"pick-up\" enjin dapat dirasakan dengan segera dan daya pecutan yang bertambah. MPC juga mampu memberi kebaikkan kepada sistem gear pada kenderaan. Penukaran gear akan terasa lebih lembut hasil daripada kestabilan enjin.

* Menjimatkan minyak kenderaan anda sehingga 45%
* Sesuai untuk semua jenis kenderaan Pertol dan Diesel
* Melindungi sistem elektronik kereta
* Menambah \"pick-up\"
* Meningkatkan kuasa enjin
* Mengurangkan tekanan terhadap enjin
* Menstabilkan arus elektrik
* Meningkatkan kesejukkan \"aircond\"
* Melembutkan penukaran gear
* Menambah keterangan lampu
* Menambah baik sistem audio
* Memanjangkan jangka hayat bateri dan plug

RM 199 (FREE DELIVERY)

CALL : 0176543969
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.39.99

0 comments | | edit post
Reactions: 
Suhadi Sahari

Nama: Rafiq
Email: mrj_rafqi84@yahoo.com.my
Website/ Blog: http://www.rmfpower.com
Tajuk Iklan: ALAT JIMAT MINYAK TERLARIS MASA KINI \"MPC\"
Teks Iklan: Fungsi utama MPC adalah sebagai penstabil sistem kuasa bateri kepada kenderaan. Ianya dapat mengoptimumkan kuasa bateri ditahap 12V. Bermakna kehilangan tenaga bateri kereta dapat dikurangkan. Ia juga akan mengekalkan tahap kuasa bateri secara berpanjangan selagi ia digunakan.

Kenderaan akan terasa lebih mantap kerana ianya mendapat tenaga yang sepatutnya dihasilkan. Peningkatan pada \"pick-up\" enjin dapat dirasakan dengan segera dan daya pecutan yang bertambah. MPC juga mampu memberi kebaikkan kepada sistem gear pada kenderaan. Penukaran gear akan terasa lebih lembut hasil daripada kestabilan enjin.

* Menjimatkan minyak kenderaan anda sehingga 45%
* Sesuai untuk semua jenis kenderaan Pertol dan Diesel
* Melindungi sistem elektronik kereta
* Menambah \"pick-up\"
* Meningkatkan kuasa enjin
* Mengurangkan tekanan terhadap enjin
* Menstabilkan arus elektrik
* Meningkatkan kesejukkan \"aircond\"
* Melembutkan penukaran gear
* Menambah keterangan lampu
* Menambah baik sistem audio
* Memanjangkan jangka hayat bateri dan plug

RM 199 (FREE DELIVERY)

CALL : 0176543969
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.39.99

0 comments | | edit post
Reactions: 
Related Posts with Thumbnails
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.

BANNER SAHABAT